Blog

Bb gay suomi sex pojat in helsinki

Gay-hieronta

bb gay suomi sex pojat in helsinki

Mitä maksaa vogue sisään pääsy.. Kiinostais lähteä imettää kulliani.. Parikymppiä maksaa sisään, olen käynyt kerran dark roomissa imettämässä itseni ja olihan se ihan ok, kukaan ei pahemmin ahdistellut tai mitään, sen kuin vain istui saunassa rupattelemassa mukavia ja meni sitten dark roomiin kun siltä tuntui. Riippunee päivästä, millainen meno siellä on, olen käsittänyt, että sunnuntaisin olisi eniten porukkaa.

Onko siellä ikärajaa eli voisin mennä imee jos olisin 14 v? Oon kohta 14v poika saa tulla kik: Alle 15 vuotias voi harrastaa seksiä vain alle 15 vuotiaan kanssa, mutta seurauksena kummallekin sekä heidän vanhemmilleen on alistua lastensuojelun tutkintaan ja hoitoprosessin aloittamiseen jne.

Tämä siis koskee niin alaikäistä tyttöä ja poikaa, vaikka itse itseään tyrkyttää. Kannattaa siis harkita mitä ajattelee ja varsinkin mitä tällä kirjoittelee! Menisin todellakin, jos seuraa saisin.

En ole neitsyt, mutta verraten vähän "höylätty" btm. Ilmeisesti saatavilla olevasta oheismateriaalista on pääteltävissä, että kyseessä on "vain sauna", mutta siellä miehet ovat seksuaalisesti aktiivisina ja sivistyneesti seuranhaku mielellä liikkeellä. Kuka kertatapaamisen merkeissä, kuka hakemassa lääkettä pdempiaikaiseen yksinoloon. Siissellaisia reheviä rekkamiehiä, jotka tykkäävät saada kullia!

Sen laisena bi-btm "nallena" minua todella kiinnostaa se , koska uimahallin saunaan pääsen saunomaan halvemmalla, mutta tietoisen aniistä ihovista katseista, jota runsauteni heteroissa aiheutaa jo pelkästään ulkonäköni takia.

Olen ymmärtänyt, että bi ja homo yhteisöt arvostavat vielä vähemmän meikäläisen kaltaisia "valaita". Uskoisin että suomalaiset ei ole muutenkaan kovin kaksisen näköistä porukkaa, että siellä ei niin ulkonäöllä ole väliä. Ja muista että homot tykkää juurikin miehistä. Olisko tällä viikolla torstaina halukkaita nuoria lähtemään vogueen? Ite 21v sporttinen bi kundi. Oon kans 21 vuotias jätkä, voit kikkailla pojka Ensi viikon ma 2. Kik Ceitzer jos tulee asiaa.

Mua kiinnostais ihan älyttömästi mennä käymään voguessa. Olisko tänään kukaan menossa sinne?? Nuori kundi tahtoisi imettää torstaina tai sunnuntaina myös ;.

Kuka saapuu paikalle saa myös multa. Ketään alle 30 v tulossa saunomaan tänää torstaina illalla joskus 18 aikaan? Täällä ois 23 v saunaseuraa vailla. Kävin eilen keskiviikkona ekaa kertaa v oguessa,ei ollut seksiä pelkkää saunomista. Onko tänään tulossa bottomeja voiteen. Kyselisin, että kumpi päivä ois parempi, lauantai vai sunnuntai iltapäivä? Täällä kans parikymppinen ensikertalainen saunaan menossa joko huomenna tai keskiviikkona iltapäivällä.

Kiva sivusto sanoisin Olen melkein 60 kisälli toiset kyselee kokemuksii ja toiset tekee jo treffejä ko paikkaan kertokaa jo ihmeessä tästä mestasta enempi olisin itse tulossa sinne jossain vaiheessa joko kaverin kanssa tai ilman hakemaan jotakin jos sitä minulle suodaan toivoisin että suotaisiin.

Kolme kaverusta lähdössä su iltapäivä retkelle Hesaan, Vogue mielessä. Missään kuvaa sisäänkäynnistä että helpompi livahtaa. Onko klo 15 liian aikaista? Joillakin on ihan kalu suussa ja kaveri senkun kattelee vieressä lähes tyytyväisen oloisena Onko tarua vai totta kysyn vaan Ketään menossa saunaan Nuorta kiimasta ehkä lihaksien kera etin joka on valmis mennä lukittuun huoneeseen? Onko näin muuten keskiviikkoisin vilinää saunassa t. Tänään klo 18 menossa komea lihaksikas sportti äijä 40 v.

Tarkoitus viedä nuori jätkä privana koppiin ja napsauttaa oven lukkoon ilman turhia keskusteluita. Onko sulla kortsuja tai liukkaria ainakin? Lukiojätkä haluu tulla nussittavaksi. Ei keskusteluja, mieluusti pimeässä. Jätkäpari Turusta tulossa huomenna Vogueen, toivottavasti joku siisti top tai kaksi eksyy paikalle n klo Haluaako joku nuori tutustua vaikka kikissä? Ehkä sitten käydä saunomassa. Mä 22v jätkä, noin 19cm ja sheivattu. Ekaa kertaa olisin menossa, milloin kannattaa mennä ja millasta porukkaa paikalla?

Sisäänpääsy on, porukka vaihtelee. Su iltaisin eniten porukkaa. Ärsyttäviä tyyppejä myös, kun ei tajua ettei kaikki kiinnosta.

Mut välillä tulee komistuksia seuraksi ja spermat pyllyyn ;. Pitääkö ottaa omat pyyhkeet sun muut mukaan? Pyyhe, kondomi ja liukuvoide kuuluu hintaan. Mutta omat on omat ja koko oikea. Itse menen tänään klo Olisin ekaa kertaa menossa. Mihin aikaan kannattaa mennä? Huomenna olisi tarkoitus mennä ja kiinnostusta olisi tulla pantavaksi useammalta mieheltä yhtä aikaa sekä suuhun että takapuoleen. Onko sunnuntai illalla klo 20 jälkeen porukkaa Vouguessa? Hyvä-vartaloinen kaveri haluaa kullia. Saunaan kaveriks suonikkaalle 18 kalulle tarvittas ens viikolla hyvä runkoinen bottomi.

Kalun kantaja nuorekas 47 w normaalivartaloinen kaikki hampaat suussa ja tummat hiukset päässä Jos pääset mihin aikaan oot? Vanha homo tulossa vogueen 7. Onko tänään tulossa muita nuoria saunomaan?. Itse tulisin tutustumaan ko. Kuka halua tulla seuraksi? Onko kyseistä paikkaa remontoitu ollenkaan viime aikoina?

Äärimmäisen hyvällä tuurilla voi tulla joku nuorempi vastaan, mutta suosittelen käyttämään kumia ja hazmat-pukua jos jotain meinaa puuhailla ellei hiv ja turbokuppa maistu. Ajattelin krapulasta rohkaistuneena käydä tänään paikan katsatamassa.

Vaikken mitään tekisikkään niin ainakin mukava katsella muita? Mun mielestä ok paikka eikä tarvi olla 5 tähden mesta sopivan hämärä kiihottumisen kannalta. Minuakin kiinnostais käydä Voguessa joskus tutustumassa kun olen siellä päin liikkumassa. Niin ja oisko siellä tarjontaa tämmöselle 25v, cm ja 90kg bottomille?

Onko huomenna torstaina porukkaa paikalla mihin aikaan jos haluaa tulla ottamaan suihin syväkurkkua ja tulla kunnolla pantavaksi. Sohvalla monelta mieheltä rajua käyttöä. Siellä bottomit pyörii keskenään eikä mitään tapahdu. Pitäisi houkutella ulkomaisia kävijöitä, joissa toppeja on enemmän. Olen tällainen nuorekas 48 v normivartaloinen, katseenkestävä terhakalla 18 senttisellä varustettu Top uros, fiksu ja siisti. Oiskohan käyttöö jos kerran topeista pula. Minulle pitäs olla nuorempaa hyvä vartaloista ja tiukkaa;.

Olin toista kertaa käymässä ti Oli saksalainen isokyrpäinen 57v mies. Pani kopissa ja hyvää teki. Ekakerta meni enemmän katsellessa. Ensi viikon sunnuntaina Kokemusta miehistä ei ole mutta kiinnostusta kyllä! Minkälaista porukkaa yleensä paikalla ja saako näin "nuori" melkein vaan valita kenen kanssa haluaa lähteä?

Ja miten homma ylipäätään siellä toimii? Nyökkääkö molemmat että mennään vai puhutaanko oikein vaikka suomalaisia ollaankin. Onko ulkomaalaisia yleensä ja sunnuntaisin taitaa olla eniten porukkaa? Kuinka paljon tälläisissä paikoissa käytetään muuten kortsua?

Osa panee kumilla, osa ei. Osa ottaa sen myös kesken pois. On siellä niitä ähiseviä pappojakin, hieman sääliksi käy. Mut suurin osa kiimasia uroksia vailla persettä tai munaa.

Viime sunnuntaina siellä oli niin villi meno että huh huh. Vieläkään en ole saanut ajatuksiani irti saunan tapahtumista. Tuli touhuttua patjalla ja kopissa. Odotan taas alkukesää että pääsee käymään Helsingissä ja Voguessa.

Huomenna ajattelin tulla ja katsastaa paikan 40v ukm hyvässä kunnossa. Toivottavasti löytyy hyvää seuraa tai edes katseltavaa. Itse tulossa Tampereelta ja pelipaikalla iltapäivällä. Oon kans ukm ja jätkää välillä. Mtv 3 kanavalla teksti tv sivustolla lähes jokainen????? Mitä löytyy keltaisesta ruususta?

Paljonko on saunamaksu ja missä on hyvä yöpyä, jos löytyy säpinää? Keskiviikkona olisi 34v bottom saunomassa. Saa käydä suoraan peppuun kiinni. Ei tarvitse kysellä mitään: Pitää osata käyttäytyä myös kiiman vallassa ja paikassa joka on öhöm Keneenkään ei siis käydä kiinni lupaa kysymättä. Jos ei halua sen enempää jutella, niin ainakin pitää antaa ymmärtää, että nyt sopii. Onko torstai perjantai klo 16 jälkeen bottomeja paikalla? Olisi top tulossa saunomaan. Tekis mieli käydä kokeilemassa 20v btm Kik nuoripoik.

Menen noin klo Olen menossa keskiviikkona Olisi mukava, jos paikalla olisi muitakin isokaluisia imettäväksi! Kumi on hiuksenohut suoja ja revetessään saat hiv: Onko tuo Vogue siisti paikka? Onko nyt viikonloppuna nuorekkaita menossa saunomaan. Mietin täs et miten siellä suhtaudutaan jos ujo 20v miehen alku joka on karvainen koko kropasta? Kiinnostaako se vai ei? Ja pituutta löytyy cm. No kuule, mä ainakin himoitsen miehekästä jätkää! Huomenna ti klo 20 kokeileen!

Onko huomenna tiistaina halukkaita nussiman hyväkroppaista posliinipersettä joka myös tykkää ottaa syväkurkkuun? Mites tälläinen 46 v isovatsainen ja pienikaluinen um jolla ei kokemusta. Missä muut ukkomiehet samanlaiset kuin minä. Porukka vaihtelee siellä aika lailla. Joskus ei mitään kiinnostavaa. Pari kertaa oon törmänny jotain kolmevitoseen tummatukkaiseen hoikkaan kundiin, jolla on ihan hirveän iso kalu ja jota se tykkää näytellä suihkussa ja saunassa.

Oon päässy sitä imemään. Kävin tänään ja ai että;. Varo niitä siellä dark huoneessa olevia ja slingissä laput silmillä olevia. Ois kiva käydä v oguessa jos löytyisi joku kokenut kävijä oppaaksi! Moi, Onko sunnuntai iltana n. Ajattelin käydä keskiviikkona tai torstaina noin klo , kumpi on parempi päivä?

Mahtaakohan siellä on vanhempia vatsakkaita ukkomiehiä tai jos täällä on sellaisia niin ilmoita itsestäsi. Onkohan tulevalla viikolla porukkaa Voguessa Saunomassa? Mikä päivä nähdään siellä? Kikkeli paskassa ja perse hellänä.

Ihan innosta soikeana vielä hämmästeli, miten moni yritti paljaalla panna kielloista huolimatta. Voguella on siis tietynlainen maine ja samoin siellä käyvillä ihmisillä. Seksiaddiktio ei käsitääkseni ole asia, jolla kannattaisi ihan hirveästi revitellä. Harmi kun porno on vienyt liian monen homon mennessään. Todella säälin ihmisiä, joiden mielestä seksiaddiktio on jotenkin hieno juttu. Oon ite 20v hyvännäköinen bi-jäbä ja seksiaddikti. Ei se musta erityisen hienoo oo, mutta musta on makeeta aivottona antaa mun kroppa nussittavaks miehille esim voguessa.

Tiiän ettei tästä seuraa hyvää mutta se tuntuu hienolta ja kiimaiselta. Mut niin kauan ku oon vielä nuori ja haluttava niin annan mennä täysillä: No naaman ja terveyden kuluttamalla sitä todellakin lakkaa olemasta haluttava.

Kukaan ei ole ikuisesti nuori, mutta kyllä arvokkaasti vanheneva mies vie kevyesti huomioni verrattuna vaikkapa nuoruuttaan täysillä elävästä pojan nulikasta. Jokaisen oma asia miten elää, mutta ihmisillä on myös oikeus valita; sanotaan, että ne piirien vakihorot ovat aika surillista katsottavaa.

Luu niillä jää lopulta käteen. En itsessään moralisoi sinun valintoja. Olisko sulla vaikka kikkiä tai jotain? Jos siis tälläinen lihaksikas jätkä kiinnostaa? Menossa tänään yläkerran alustalle makaamaan katsomaan mitä tarjotaan: Miten suosittu sunnuntai ilta yleensä on? Onko paljon "saunojia" paikalla? Olisin taas tulossa yläkerran patjalle viettämään laatuaika: Saatte tehdä minulle ihan mitä haluatte: Pidän kovasta kyydistä Toivon myös että saisin jonkun todella ison patukan paikalle ;-.

Moi, Kiitos kaikille jotka kävi panemassa minut. Oli ihanaa saada kunnolla kyrpää peppuun. Rajua kyytiä ja isoa patukkaa toivova raiskattava kaveri: Olis ajatuksena tulla käymään ekaa kertaa joku viikonloppu. Onko Perjantaina vai Lauantaina paremmat mahdollisuudet saada?

Perjantai ja Lauantai ovat yhtä hyvät, Sunnuntai paras. Sinun iässä kaikki päivät onnistuvat. Onko tiistai illalla myöhempään saunojia paikalla? Tekee hirveästi mieli mennä patjalle pyllistelemään ja saada kunnolla kalua. Voisi mennä slingiin ja saada rajua kyytiä. Onks ketää menos perjanataina 6. Olisko tänään illalla panomiehiä paikalla? Kaikki jotka haluavat saavat panna tiukkaa posliinipersettä kunhan käyttää kumia.

Toivon saavani rajua kyytiä ja ISOA patukkaa: Keskiviikkona ajattelin mennä katsomaan, minkälainen paikka on kyseessä. Onko tuolla keskiviikkoisin yleensä porukkaa? Onko torstaina halukkaita miehiä panemaan minut? Haluan saada kullia todella paljon. Saatte panna kumin kanssa niin paljon ja rajusti kuin haluatte. Olen täysin teidän käytettävissä sekä patjalla että slingissä On hienoa että Suomessa ylläpidetään gaysaunaa, jollaisia maailman metropoleissa on lukuisina, ja toinen toistaan ylellisimpinä ja monipuolisina.

Tosin tämä Helsingin sauna on melko yksinkertainen, vain varjo moniin ulkomaisiin saunoihin verrattuna, mutta silti. Ihmetyttää vain näitten kyselijöitten kommentit.

Monet kyselyistä ovat sellaisia , että ihmettelen, pärjäävätkö kyselijät edes tavallisella kauppareissulla ilman apuria. Äitikö siellä mukana pitäisi olla? Tässä tai jossakin muussa keskustelussa joku kyseli, voiko johonkin paikkaan mennä takakautta ettei kukaan näkis! Paikan tavat oppii kyllä jos on normaalijärjellä varustettu. Kukaan ei todennäköisesti tee mitään pahaa ja aina voi sanoa kiitos ei jos joku ei miellytä. Onko sunnuntaina halukkaita sonneja liikkeellä? Tulen sunnuntaina hieman myöhemmin Vogueen, eli n.

Siis sinä siistitty, poslari bottom ole paikalla ti Okei, millainen suu , kieli ja perse olisi tulossa? Mä luulen että vielä viideltä ehtii Suu tykkää ottaa syväkurkkuun niin syvälle kuin vain menee.

Täysin posliini ja tiukka perse. Keskiviikkona 35v karvaton bottom tulossa Vogueen. Tykkään imeä ja olla pantavana. Minua voi myös imeä. Kohta 17cm käyrä kulli iljettävänä ja perse nuoltavana!!

Ketkä on menossa tänään? Olen 21 v ja oon jo vähän aikaa miettinyt jos tulisin käymään joku kerta. Pääseekö Voguessa nauttimaan kultaisista suihkuista? Onko siellä sellaista tilaa vessassa tai suihkussa, jossa voisi ottaa päälleen useamman asiasta kiinnostuneen suihkut?

Onko huomenna miehiä jotka haluaa pitää minut teidän lutkana ja nussia minut lujaa joka reikään. Olen hyväkroppainen posliiniperse joka nauttii jos minut otetaan puoli väkisin. Haluan kokea kuin minut otetaan edestä ja takaa yht aikaa ja olla teidän seksiluluna: Onko Vogue hyvä paikka siinä tapauksessa, jos haluaa mennä jonkun aiemman tutun kanssa sinne purkamaan paineita?

Tilanne siis se, että kummallakaan ei ole paikka tai varaa hotellihuoneeseen tms syy. Eli minkälaista yksityisyyttä siellä saa kahdenkeskisiin puuhiin? Julkisessa paikassa näyttäytyminen kumoaa jo ajatuksen yksityisyydestä ja kahdenkeskisyydestä, koska homot eivät vaan mitään sille voi, että ovat juorukelloja.

Enkä sano tätä pahalla, se on vaan fakta. Että, jos bikokeilun on tarkoitus olla salassapidettävä asia, niin ei tuonne ainakaan. Jos haluatte olla puheenaihe, niin olkaa ihan avoimesti.

Oon siis 15v btm. Koska olette seuraavan kerran menossa? Olen kiinnostunut tulemaan teidän käytettäväksi teidän halujen mukaan ja ihan miten vain kunhan käytätte kumeja: Aion tulla tutustumaan paikkaan lähiaikoina.

Osaako kukaan sanoa minä iltoina löytyisi parhaiten isolla varustettuja topsonneja? Jos paikalla vain bottomeja niin minua voi myös imeä. Olen tulossa vogueen Onko missääm vaiheessa tulossa normi orgiat johon voisi päästä mukaan ottavana osapuolena? Löytyisikö ensikertalaiselle 19v pojalle saunaseuraa mikään ei ole pois suljettua joko perjantaina 9. Koskaan en ole käynyt mutta kokeilunhalua ja mielenkiintoa löytyy.

Olen pienikokoinen ja komea ok-kroppainen sälli ja toiveissa olisi vanhempaa lihaksikasta seuraa tai toista poikamaista kaveria. Laitelkaa ihmeessä ajankohtia tähän alas koska olisitte monessa: Onko ketään menossa Vastaa alkuperäiseen viestiin Sauna Vogue Minkälainen paikka Vogue on?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Prinssi Harry ja prinssi William tapaavat Star Wars: Mainos Teksti jatkuu alla. Joonas Suotamo meni hiljattain kihloihin rakkaansa kanssa. Prinssi William ja prinssi Harry olivat illan odotetuimmat vieraat. BB-8 -droidi otti prinssit vastaan Lontoon ensi-illassa. Näyttelijät Daisy Ridley ja Mark Hamill hymyilevät punaisella matolla.

Näyttelijä John Boyega poseeraa kuvaajille. Suomalainen Joonas poseerasi Star Wars -ensi-illassa maailmantähtien kanssa — Chewbaccaa-näyttelijän kainalossa keimailee Oscar-voittaja Joona Suotamo näyttelee Chewbaccaa uusissa Star Wars -elokuvissa. The Last Jedi jarruttelee, kun sen pitäisi jylistä — mukana viittauksia Imperiumin vastaiskuun Star Wars -saagan kahdeksas seikkailu on vaivaton mutta tuttuja tilanteita toistava avaruusseikkailu.

Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Alligaattori ajoi teinitytön puuhun Floridassa — poliisi pelasti puolen tunnin jälkeen. Pomo uhkasi sairaalaan joutuneen pojan äitiä potkuilla — sai lopulta itse kenkää.

Saksan hallituskumppanit eivät päässeet sopuun pakolaisratkaisusta — neuvotteluja jatketaan torstaina. Kansainvälinen tutkijaryhmä aloitti Nicaraguan väkivaltaisuuksien selvittämisen.

Hus seisoo edelleen Suomen parhaus -väitteen takana — tutkijat pitävät Husin tiedottamista harhaanjohtavana.

.

MIES HOMO ORKKU PALJAITA KALUJA

OMIA SEKSIKUVIA GAY NAINTIVIDEO Olen pienikokoinen ja komea ok-kroppainen sälli ja toiveissa olisi vanhempaa lihaksikasta seuraa tai toista poikamaista kaveria. Paljonko on saunamaksu ja missä on hyvä yöpyä, jos löytyy säpinää? Tämä on mielestäni paras peppu mitä olen löytänyt netistä: Onko kukaan menossa saunoon tänään? Menossa tänään yläkerran alustalle makaamaan katsomaan mitä tarjotaan: Big brother suomi seksi bb tissit - Gay big brother suomi seksi bb tissit. lingam massage helsinki Karvanen seksi teini porno nussii vanhempaa naista poika. kesäkuu Jasmin massage hård dansk porno f bb inka suomalainen porno tähti karvat oma kuva org gay chat suomi naurunappula k18 eroottinen hieronta jyväskylä escort prague laurilan lomamökit äiti poika sex seksi ilmoitukset tissit. porno mallit mansen sex shop porno turku seksivälineet helsinki bb suomi. Porno ilmainen aikuisviihde suomi sex videot seksiä videos munan Monipuolista seuraa Helsingissä luottamuksella itsenäisesti toimivalta harrastelijahupakolta: Asian gay oil massage bb inka Gay massage helsinki pylly porno Poika saa.

SEX SHOP VANTAA HIEROJA MYYRMÄKI HOMOSEKSUAALISEEN