Blog

Kalua miehelle homoseksuaaliseen veli antaa kalua

Gay-hieronta

Tärisin ja vapisin äitini tiukassa otteessa. Hetken kuluttua siskoni löi raivoissaan viimeisen lyönnin pakaroilleni niin lujaa että pajunvarsi räsähti kahtia. Siskoni huohottaessa piiskaamisesta voipuneena äitini irrotti otteensa niskastani.

Nousin vapisevin polvin seisomaan kuin huumantuneena. Äitini katsoessa minua hellästi siskoni avasi kylpytakkinsa vyön ja meni suihkuun hiestä märkänä. Äiti kietoi hellästi kätensä ympärilleni laventelintuoksuisen alastoman vartalonsa tuoksuessa lähelläni. Äiti suuteli pääkakeani ja sanoi pesevänsä minut kunhan siskoni tulee suihkusta. Sisko tuli pukuhuoneen puolelle merkillinen omahyväinen hymy huulillaan.

Niin äitini pesi tämän pojan aristavat pakarat ja selän hellin ottein varoen koskettamasta yhäti jököttävään piliini. Laitoimme kaikki kolme kylpytakit niskaamme tai piti laittaa. Minä nimittäin en voinut piiskaamisesta hellien paikkojeni takia. Sisko oli merkillisen hiljainen koko illan katsellen vain minua vähän väliä. Illalla hän tuli vielä huoneeseeni ja sanomatta sanaakaan minun maatessa alasti mahallani siveli hiljaa selkäni ja pakarani kosteusvoiteella ja rasvoilla.

Makasin ja nautin siskoni hellässä käsittelyssä. Vuosia kului ja kaikki ne vuodet kävin viikoittain äidin ja siskon kanssa saunassa. Sen kerran jälkeen kun olin saanut piiskaa tirkiskelystä siskoni ei enää välittänyt tuijotteluistani.

Sain rauhassa katsella kun hän jopa kyykkysillään pesi suihkulla menkkojen aikoihin verta vuotavaa vulvaansa. Se näky kiihoitti minua erityisen paljon. Häpeilemättä nyt jo karvojen ympäröimä kyrpäni jökötti jäykkänä kuin rautakanki tämän suloisen näyn edessä. Äitimme näki minut katselemassa siskoni alapääpesua monet kerrat tanko tanassa mutta käveli vain hymyillen löylyihin. Sitten lopulta ollessani kuudentoista ja siskoni kahdenkymmenenyhden menimme kaksistaan saunaan Tykkääkö naiset istua miehen naamalla.

Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä? Itse olen 36v mies ja rakastan sitä kun nainen istuu naamalla. Kiva olisi kuulla naisten mielipidettä. Joko täällä, privana tai livenä ; pks. Vanhempien naisten teehetki - palvelija. Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle.

Hoitaisin tarjoilun, hieroisin mahdollisesti jalkoja, ja palvelisin. Ja luonnollisesti vaatetonna, katseltavana. Ja yksi heistä olisi omistajani, joka voisi muille sallia myös koskettamiseni, jos sitä vieraat haluaisivat. Outoja ja kiihottavia ajatuksia ihmismieli keksiikin: Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Ukkomiehen homoilu Ukkomiehen homoilu kaappi-bisse Olen heteron kirjoissa oleva ukkomies, Avioseksi sujuu. Mutta älyttömästi kiihottaa fantasiat salaisesta homoilusta, jossa ei mitään tunteita pelissä vaan itsensä ja toisen tyydyttämistä kaverin kanssa.

Muutaman kerran olen päässyt toteuttamaan työreissluilla. Vaimolle olen uskollinen silleen, että ei koskaan toisia naisia. Siskon kanssa Joskus jo pikkupoikana ihailin isosiskoani.

Tykkääkö naiset istua miehen naamalla Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä? Vanhempien naisten teehetki - palvelija Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle. Muuta vaan ne kirjat hetrosta homoksi. Et petä, kuin itseäsi, kun homoilusta haaveilet. Parempi kun aito 1. Jos et halua pettää naistasi niin hanki tälläinen kompromissi: Nyt on saatavilla myös söpö Just-in Beaver poikanukke: Varmaan suurimmalla osalla ihmisistä on ainakin ajoittaisia fantasioita jostakin ns.

Pettäminen on julmaa ja inhottavaa,sillä ei ole väliä että kenen kanssa pettä,se on aina väärin Pettäminen on väärin, kumppania kohtaan, vaikka itsekin sitä harrastan Olen nainen "harmaalta alueelta", siis hetero, perheellinen, haaveilen naisistakin Vieraissa miehissä olen kyllä käynyt senkin edestä. Yllättävää minulle, että niin monet hetoro? Miksi aikuiset ihmiset eivät voisi toteuttaa itseään, mikäli eivät vahingoita ketään muita?

Siinä nimenomaan haavoittaa muita jos "leikkii" olevansa jotain mitä ei ole. Homoille neuvoisin , että jättäkää se vaimo heteroille jotka eivät haaveile muita jätkiä. Aika paska akka oot. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minä sain käsiini EXäni videon nuoruus vuosina parikymppisiä oltiin , jossa hän runkkasi kaverinsa puolesta. Suutuspäissäni en pystynyt latsomaan loppuun, jossa tämä ihana exäni otti kaveriltaan suuhun.

Puolustelu oli, ettei se ole mitään homoilua, vaan kavereiden kanssa hauskan pitoa!?! Itse otin sen jopa raskaammin, kuin kerrat jolloin hän oli paneskellut naista. Hetero on hetero vain, kun ei pysty vaikkapa ottamaan samaa sukupuolta edustavalta suihin. Pettäjä on pettäjä, tekee hän sen sitten minkä sukupuolen kanssa tahansa!

Olen reilusti biseksuaalinen heteron kirjoissa, eli seurustelen naisen kanssa, mutta halu miesten väliseen seksiin on suorastaan polttava. Mutta menin avioon ja elimme 28v rakaudessa.

Kun vaimoni alusta asti tiessi että pidän mieskuolisistakin. Vaimmoni vain sitten joskus oli vanhimmalle läpselemme tytölle maininnut ettei hän voi mieheksi muutua. Se noista rehellisistä Ihhmis suhteista.. Vain taloden takia otimme eron että vaimoleni jäi omaisuutta.. Kun noi lapsetkin jo pärjää. Seksin harrastaminen muiden kuin oman "vakikumppanin" kanssa ei kuitenkaan sitä ole! Tässä tapauksessa kyse on biseksualisuudesta. Miksei se saisi kiihottaa, miksei sitä saisi toteuttaa.

Oi kun ihanaa lukea näitä polttavia himojen ja halujen kertomuksia "hetero- ja bimiehiltä"! Mistä löytää kunnon mies ja kaveri enempään kuin johonkin yhteen imu-pano runkkuun!? Olisi kiva löytää se mies joka olisi muutakin kuin pelkkä iljettävä runkku ja spermapankki tai joku anonyymi hyypiö jossain "salassa", joka valehtelee alusta loppuun kun tapailee jossain pikatreffeillään puskissa tai autoissa yms.

No kaikkihan tietää jotka asiaa harrastaa, on sexi-chatit jossa on mahdollisuus, mutta usein nekin pilaavat juuri nämä miehen himossaan pikakontakteja hakevat ukkomiehenne hyvät naiset! Hetero olen minäkin muta tiettyä kiinnostusta on samaan sukupuoleen. Haluaisin hyväillä sitä ja katsella sitä, hyväillä pulleaa terskaa ja ottaa se suuhuni ja imeä sitä kuin lapsena tikkukaramellia. Nähdessäni toisia miehiä alastomana, niin usein erottuu joukosta joku mies jonka elimeen haluaisin kosea jmyöskin leikkiä sen kanssa.

Nainen on kaikesta huolimtta seksuaalisuuteni ykköskohde mutta kuvaamani kiinnostus miespulisesta on myöskin olemassa. Siis miksi et voisi olla biseksuaali?? Ei sekään ole mikään mustavalkoinen asia. Kiitos, olen varmaan just jotain tuollaista. Mieli tekisi Sinun Patukkaa nuolla ja ottaa rommit suihin. Aika ahdasta on se heteroseksuaalinen elämä,jos ei edes uskalla ajatella muita kuin perusjuttuja. Melkein tekisi mieli väittää,että tuo aito heterous on jotain joka syntyy vain äijäporukassa jossa kukaan ei oikein uskalla olla rehellinen.

Taitaa tuolla hgfdgdheteromiehelläkin olla näitä munanimeskely fantasioita kun noin hyvin tietää mitä me bi: Hetero ehkä on oivaltanut asian ytimen, se osa miehistä joitten seksuaalinen mielenkiinto rajoittuu vain naiseen on häviävän pieni. Kaikkein kiivaimmat heterot ovat leveän profiilin BI-tyyppejä tai kaappihomoja. Voitko kertoa vaimollesi haluistasi?

Yleensä nämä asiat kannattaisi puhua selväksi jo etukäteen. Oma vaimoni tietää biseksuaalisuudestani ja hyväksyy ajoittaiset samaan sukupuoleen kohdistuvat himot. Niitä voi sitten tyydytellä vaikkapa bi- tai homopornolla tai ottamalla bi-miehen kolmanneksi pyöräksi. Kun saa ne himot systeemistä pois, ei taas miestouhut kiinnosta pitkään aikaan. Kannattaa jutella avoimesti vaimon kanssa, ties vaikka tykkäisi katsella sinua toisen miehen kanssa.

Silloin se ei olisi pettämistä. Kun tutustuin vaimooni, halusin hänet enkä uskaltanut kertoa tällaisista bissefantasioista, ja sitten on ollut liian myöhäistä. Vaimo sinänsä on fiksu ja ymmärtää sateenkaariväkeä, mutta silti. Toisaalta ne himot ja halut eivät sinusta koskaan katoa. Kannattaa siis miettiä, tahdotko elää loppuelämäsi valheessa ja vaimoasi pettäen vai olla avoimesti sitä, mitä olet. Mikä on pahinta, mikä voisi seurata, jos kertoisit?

Voithan sanoa, että olet vasta nyt alkanut huomata itsessäsi uusia puolia. Niistä aiemmista pettämisistä yms. Pelkäätkö, että hän jättäisi sinut vain siksi, että olet löytänyt itsestäsi uusia fantasioita ja himoja? Entä mikä on pahinta, mikä voisi seurata, jos et kerro? Toistuvat pettämiset voivat saada sinut inhoamaan itseäsi, kenties masentumaankin. Tai totuus paljastuu jonain päivänä, vaimosi saa jotain muuta kautta sattumalta tietää.

Silloin satutat häntä paljon enemmän ja menetät hänet varmasti. Omasta kokemuksestani voin sanoa, että pettämisen salailu käy helposti niin raskaaksi, ettei suhde kestä loputtomiin.

Avoimuus voi johtaa samaan lopputulokseen, mutta on mahdollista, että se avaisi suhteeseesi uuden, vapaamman ja nautinnollisemman ajan.

Voihan vaimollakin olla homoja ja haluja joista hän ei ole koskaan maininnut mitään. Miksi et kysy vaimosi fantasioita? Meillä on vaimon kanssa sopimus, että voidaan turvallisesti sextata myös oman sukupuolen kanssa. Niinpä puhuimme asiasta perhetutulle pariskunnalle ja siitä se lähti käyntiin Oli toki saunottu yhdessä ja himoittu toistemme vaimoja aiemminkin. Nyt meillä on neljän kimppa, jossa voimme vapaasti olla myös mies miehen ja nainen naisen kaa Toki olemme myös parinvaihtoa harrastaneet joka kerta kun tapaamme.

Kerran pari kuussa on sexjuhlat ja silloin saamme kaikkea toisiltammme. Mitään ongelmia ei ole ilmennyt! Nautimme kaikki tästäKIN sexistä, toki aviosexikin on piristynyt kummasti! Siis asioista pitää jutella ja päättää yhdessä miten edetään Jutut asiasta pitää toki aloittaa varovasti En tunne pettäväni vaimoa kun annan vaan jonkun namusedän naida pyllyyni.

Masa nimi muutettu Monesti metsästysreissulla yhden kaverin kanssa vähän homoillaan, vaikka ihan heteroita muuten ollaan. Ei mitään pusuja tai semmosta, hyi hemmetti, ällöttää ajatuskin, mutta yleensä annan kaverin panna perseeseen.

Se alko ihan viattomasti kun metsämökillä oli vain yksi sänky niin kaveri sanoi, että tule vaan tänne mun viereen nukkumaan, kyllä tänne mahtuu. Ensin vähän kosketeltiin, eikä uskallettu muuta tehdä, kaveri runkkas mua. Toisella metsäreissulla annan jo panna ja näitä retkiä on alkanut olla yhä useammin. Ollaan molemmat naimisissa tahoillamme jo kolmatta kymmenettä vuotta, eikä voisi kuvitella mitä vaimot sanoisi jos tietäisi. Oishan tuo tosi kiva päästä porukkaanne, vaikken metsästäkkään Voisin sen "muun" ajan toimia vaikkapa kokkinanne ;- Olis pötyä pöydässä, kun tulette metsältä Olen harrastanut mone ukkomiehen kanssa suusex, runkut ja jopa yksi kaveri haluaa aina josku et5tä panen häntä.

Ukkomiehiä on paljon jotka nauttivat keskenään, salaa tietty. Ei osaa vaimoni niin hyvin suihinottoa kuin mies! Mies tietää miten tehdä miehelle hyvää Homon kanssa en alkais, mutta ukkomiehet on turvallaisia Kiva kuitenkin kun jaoit fantasiasi.

Hahhah, Bareback Mountain kuuluu lempileffoihisi? Mistä lie vähän toisentyyppisestä leffasta tuo eka nimi tulikaan mieleen: Tule kaapsta ulos hinttari! Toi on ihan normaalia. Suurin osa miehistä tykkää ainakin katsella toisten kundien kulleja ja myös monet naiset haluavat olla myös naisten kanssa.

Kaikille kuitenkin ykkösjuttu on se oma puoliso. Tällaiset ihmiset ovat bi suuntautuneita, eikä homoja, kuten täällä umpiheterot heitä nimittelevät. Bi suuntautuneet ihmiset nauttivat eniten seksistä. Minulla nainen läheisempi, joskus kuitenkin haluan tuntea miehen läheisyyden kosketuksen , olla iho vasten ihoa.

Miehen kanssa se on vain hetken hupia ilman tunteita jotka naisen kanssa aina mukana. Jos mieheni pettäisi naisen kanssa antaisin todnäk anteeksi, mutta jos miehen kanssa, en ikinä..

Mulla se on just toisinpäin. Jos naiseni pettäisi naisen kanssa, niin se olisi kiihottava ja haluaisin päästä katsomaan. Jos taas miehen kanssa, niin se olisi siitä poikki. Vaikka itse makaa vaikka minkälaisen ukon kanssa.

Taidat pelätä, että se mies vie sun ukkosi. Vai harrastatko pelkkää tapaseksiä ilman tunteita, tuskin muuten pystyisit tuollaiseen ahdasmielisyyteen.

Onkohan autossasi 80 - sarjalaiset renkaat? Ihmettelin jo että eikö tätä kukaan meinaa kysyä. Nyt ollaan tottavie peruskysymysten äärellä Tässä sinkkuna olen tullut siihen tulokseen että haluaisin itselleni bi-miehen koska itse olen myös bi.

Silloin ei tulisi näitä pettämisjuttuja vaan rehellisesti ja avoimesti oltaisiin ja antaisin mieheni olla miehen kanssa, enkä siitä loukkaantuisi. Kaikki tällaiset selän takana jutut, olkoon miehen tai naisen kanssa on vain osoitus suljetusta seksuaalisuudesta jonka pitää salassa pitää. Itse toivon ja kyllä tulen vaatimaan ehdotonta avoimuutta ja voisin jopa nauttia kun saisin katsoa kun mieheni on toisen miehen kanssa. Bi-miehenä suosittelen lämpimästi bi-naiselle suhdetta, jossa kumpikin on bi.

Eipä tule hässäkkää toisen himoista, kun voi vapaasti jutella niistä ja vaikkapa yhdessäkin kokeilla kaikenlaista. Bi ja hetero tai bi ja homo voi olla vaikea yhdistelmä parisuhteessa. Bi ja bi toimii hyvin. Niin, ja sitten kun olet saanut sen BI-miehesi kanssa lapsen ilmoitatkin että tajusit olevasi lesbo ja muutat lapsesi kanssa naisen kanssa yhteen.

No tähän e iole paljon lisättävää Ei biseksuaalisuus tarkoita sitä, että on harrastettava seksiä molempien sukupuolien kanssa, seksi muun kuin oman seksikumppanin kanssa olisi automaattisesti OK tai yhdessä kokeiltaisiin "kaikenlaista".

Nämä ovat heteroseksuaalisia tai seksuaalisesti hämmentyneiden ihmisten ennakkoluuloja biseksuaalisuudesta. Totta turiset, olen ollut pari kolme kertaa parin kanssa kolmantena upeita kokemuksia. Eräs vaimo halusi lopuksi katsella kun me miehet harrastimme suujuttua, tämä nimenomaan vaimon toivomuksesta.

Kumpa tapaisikin vielä esim,bi-naisen niin sitten yhdessä harrastettaisi rikasta elämää, suotaisiin toisillimme vapauksia. Näin minäkin ajattelin että bi ja bi pari olisi paras vaihtoehto. Pitäisi vain sellaisen löytää. Mietin että kuinka harvinaista on nämä bi miehet jotka avoimesti uskaltaa kertoa siitä? Olisi kyllä ihanaa jos voisi keksiä kaikkea kivaa yhdessä: Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Nikon grilli ; Siitä vaan, homous ei ole sairaus, sillä veljen poikani parantuis siitä ja pappani ampui sodassa kuusi HOMOA!!!!!!!!!

No, pappasi ylipäällikköhän oli biseksuaali. Minusta kuulosta että olet ehkä bi kun kelpaa nainen ja mietit miestä. Sen kuin homoilet vaan kunnolla. Ei kannata mennä kertomaan vaimolle mitään, siitä se äläkkä vaan nousee. Ethän sä petä naista, homoilet vaan. Ei naisen kannata tällaisesta olla mustasukkainen. Parempi vaan kun ei tiedä sun homoiluista, ei varmasti ymmärrä, luulee että naisena hän ei riitä siulle.

Riittäähän hän naisena sulle, kerroit että avoimesti että ei ole muita naisia ja seksi sujuu. Homoile rauhassa vaan, mutta älä jää kiinni. Ihmiset on niin suvaitsemattomia näissä asioissa. Itse olen heteromies, mutta ymmärrän silti sinua, Parrua vaan joka reikään, mutta salaa. Raskaaksi et taida miestä saada.

Nauti seksuaalisuudestasi täysin rinnoin, ilman huonoa omaatuntoa! Nainen ei voi antaa sitä mitä voi tarjota toinen mies. Kun bi-miehellä on vaimo ja salainen miesseksikaveri, on voita leivän molemmin puolin. Ja salassa on vielä parempi, siinä on se jännityselementti mukana. Itekin haaveillut siitä että pääsis runkkaamaan ja mahollisesti imemään toista miestä. Näitä fantasioita silloin tällöin pyörivät päässä. Olen kans naimisissa enkä tiedä yhtään miten vaimo reagoisi jos hänelle sitä kertoisin.

Yehn kaverin kanssa ollaan joskus vähän tunnusteltu toistemme kaluja, mutta siitä emme ole edenneet, en tiedä uskaltaisko vain joskus varovaisesti alkaa runkata toista?

Ei se ota jos ei annakkaan. Rohkeasti vaan, eipähän jää harmittamaan, että ois sittenkin pitänyt kokeilla! Kyllä miesten välinen aina silloin tällöin virkistää kummasti. Siinä on sitä sähäkkyyttä ja seksiä alastomimmillaan. Mies osaa antaa sellaista suuhoitoa, ettei enää paremmasta voi haaveilla.

Tuntuu aivan taivaalliselta, kun jäykkä kyrpä höylää anuksessa edestakaisin, kun pallit hakkaavat omiin ja kun toisen nivuset painautuvat omia pakaroita vasten. Mutta suulle en toista miestä suutele.

Ostakaa naiset strapon dildo jos huomaatte että miehestänne tuntuu hyvältä pepun hyväily ja on mahdolisesti viitteitä siitä että mies pitää alistumisesa. Antakaa miehellenne sitä mitä hän ei sinulta kehtaa suoraan pyytää. Ei pienessä kinkyilyssä ole mitään pahaa. Tuo on niin totta kuin vain olla ja voi, että tuo strap-on tuo mukavaa ja kiihkeää lisämaustetta seksielämään Joskus olen vielä sen verran alistuneempi, että mulla on kädet selän takana käsiraudoissa On meinaan tosi kiihottava lisämauste tähän strap-on panoon ;- Kyllä siinä spermat lentää ilman, että tarttee edes kaluun koskea: Suosittelen myös muita kokeilemaan, tulette varmasti yllättymään sen vaikutuksesta seksielämäänne ;-.

Voi vitthu vai sanoisko kyrphä! Mies joka ei ole vain konemainen ja anonyymi vonkaaja on parasta, oli sitten homo bimies tai hetero! Mutta pahimipa ja vastuuttomampia ovat juurikin nämä omasta ja muiden kuten vaimojensa ja tyttöystäviensä ja teietnkin salaseuralaistensa terveydestä piittaamattomat no joka ryhmässä heitäkin myönnän anonyymit ja salassa seuraansa hakevat ukkomies tyypit bi-kokeilijat yms.!

Hyvät naiset tarkkailkaa ukkojenne menoja todella! Ajatuksena menee kun toinen mies nussii vaimoa. Kivaa olisi nähdä kaverin tekemänä paneskelu ja päästä liukkaille sen jälkeen. Upeaa nähtävää, jos vaimo nauttii. Älä ota tosta paineita. Jos panettaa miehen kanssa niin pane. Itse tein tänään saman ekan kerran ja haluan lisää.

Kipeäähän se eka kerralla teki, mutta käytimme vaimon liukuvoidetta. Itse en tuntenut mitään, mutta kaveri sai tyydytyksen. Sovimm, että minä panen seuraavalla kerralla. Se on ihan luonnollinen tarve heteroillekin. Itse olen täysin hetero, mutta suihin otan kaverilta, en tosin mehuja.

Paras valinta bi-miehelle on sinkku bi tai toinen ukkomies. Ei muuta voi sanoa kuin: Jos pappasi on ampunut sodassa kuusi homoa, hän varmaankin totesi homouden ensin ;. Kuinka kauan jaksat ja haluat valehdella itsellesi ja vaimollesi? Onhan näitä kulissiavioliittoja nähty korkeammallakin tasoilla Miksi haluat vain tunteetonta seksiä tuntemattomien kanssa? On olemassa aliseksuaalisia ihmisiä, joita ei kiinnosta mikään. Vedä siitä sitten johtopäätökset: Et tosiaankaan ole hetero..

No, minä en olemikään kaappibisse. Onhan kylmä bisse parasta. Ymmärrän sinua hyvin, sillä miesten kesken seksi on reilumpaa ja sitä saa heti kun haluaa ja tarvii. Myös pyllyyn pano poikaa tai miestä tekee hyvää verrattuna v i t t u p a n o o n. Pylly tuntuu niin paljon paremmalta kuin se sillinhajuinen römpsötin hirveä Ei muuta kun alat vaan silloin tällöin kuksia poikapuolisia seksikumppaneita, niin saat siitä mukavaa vaihtelua.. Olen ex- homomies joka muuttui heteroksi.

Olin siis alunperin heteroseksissä vaimoni kanssa n. Avioseksimme oli ok, mutta himo hiipui liiton loppua kohden eikä alanuolenta enää ollut yhtä kiinnostavaa.

Vaimoni jätettyä minut ilmeisesti toisen naisen ei selvinnyt takia romahdin henkisesti. Tv ja julkisuus työntää homoihanuutta jokaisesta mediasta kaiken aikaa. Kävin baareissa ja jopa pussailin miesten kanssa, mutta en saanut siitä sex fiilistä. Koin kuitenkin itseni paremmaksi ihmiseksi,trendikkääksi ja naisten ylistämäksi kun puhuin tutuilleni olevani homo.

Ainoa haittapuoli homoudessani oli, etten himoinnut miehiä seksuaalisesti. Suhteemme loppui kuitenkin lyhyeen koska pehmo homo kumppanini ei saanut minulta seksiä ja kai vaistosi, että olin feikkihomo.

Aikani homona oli tosi mukavaa ja sitä jatkui n 1,5v. Tunsin olevani tähti ja valokeilassa, kulkiessani gay baareissa ja kaduilla. Lopulta turruin homona olemiseen. Tuntui että homman hohto katosi, kävin kyllä gay baareissa ja seurustelin pehmo homojen kanssa, mutta aloin pikkuhiljaa tuntea itsepetoksen.

Tajusin ettei homous kaikkine glamoureineen voi olla ikuisesti minun juttuni. Voisin kuitenkin löytää aidon rakkauden naiselta, rakkauden mitä homot eivät koskaan voi löytää. Vaikka muutos takaisin heteroksi hävetti ja aiheutti ihmetystä ja närkästystä lähipiirissä se oli elämässäni oikea valinta.

En kadu aikaani homona, naisten ja miesten ihannoimana se oli ihanaa. Ymmärsin kuitenkin homouden ja homojen olevan vain tv: Kun 50v Pano urani aikana en ole kai ihan aitoa homoa tavanut?? Kun nekin kaverit joita olen pannut on sitten yleensä vanhemmiten avioituneet ja hyviä perheen isiä ovat,. Ihan hänen omasta pyynöstä. Vaikka yhdessä Mimmejä isketiin ennen.

Kavereiden kans oon ollut ns TOP miehen osassa jotain poikeusta lukuun otamatta. Silloin kun Se kivalta tuntuu niin ole aito. Ei siinä tarvimitään osata jokainen opetelee nekin asiat.. Vain luottamusta ja kunnioitusta. Mikähän siinä on, että ihminen voi syödä kasvisaterian sillointällöin tulematta nk.

Sun vertaukset ontuu kyllä pahasti. Kasvissyöjät ei syö lihaa. Heteroita kiinnostaa vastakkainen, bi: Oon itse ihan hetero, mutta kyllä mulle homot on homoja ja bi: Onko teillä ei-heteroilla ongelmia ymmärtää, että on olemassa täysiä heteroita? Töissä vanhempi mies kerran humalassa sano että on homo ja ihastunut minuun.

Olen parikymppinen ja alottanut seurustelun kimmakaverin kanssa Kyllä 18v kiinnostuksesta tuli mentyä kun piti hyvänä. Pidin kun alisti välillä. En tuntunut pettäväni kun olin vain antavana puolena enkä nainut pyllyyn. Hiuksen hieno korjaus vinksahtaneeseen käsitykseen, joka täällä toistuu ihmisen seksuaalisuudesta. Seksuaalisuus voidaan kuvata suorana heterobihomo ja ihminen saattaa sijoittua tuolla suoralla mihin vain tai olla sijoittumatta sille ollenkaan.

Väite siitä, että jokaisessa on ripaus kiinnostusta omaa sukupuolta kohtaan on aivan yhtä typerä, kun väittäisi että jokainen homo on salaa sisimmässään mahdollisesti taipuvainen olemaan myös hetero. Seksuaalisuus ja se, miten sen määrittelee on hyvin henkilökohtainen asia ja ainoastaan henkilön itsensä määriteltävissä. Mitä pettämiseen tulee, niin siinä jokainen toimii oman moraalinsa ja arvomaailmansa mukaan.. Seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta, parisuhde voidaan määritellä parisuhteeksi tai vapaaksisuhteeksi..

Mielestäni on surullista, että sen sijaan että ihmiset olisivat "sinut" oman seksuaalisuutensa kanssa, pitää omaa seksuaalisuutta "normalisoida" sen kautta että kaikki näin oikeasti kokevat. Eikä se ole itsensä kieltämistä: Jokaisella on lupa ja oikeus määritellä oma seksuaalisuutensa.

Ole sitä mitä olet, ole onnellinen siitä. Hyvää, antoisaa ja itsenne näköistä seksielämää teille kaikille. Tätä mä noissa jossain edellisissä vastauksissa hain. Moni nuori on halunnut kokeilla vaikka seurustelee,tytön kanssa. Ei sekään sitten jää jäytään parisuhteessa. Ja jos vaimo sitten haluu peräänkin,Omani ainakin sano että joskus se tuntu paremaltakin Pimppi ainakin pieri,Peppu ei kun se oli varattu ; Sitten voit vaimolle ostaa sauvan yhteiseks leluksi ; jos et saa lupaa vielä miehen kanssa kokeilla.

Noita kun olen tossa lueskellut niin oikein hävettääkin olla mies.. Kun noi komerossa kasvaneet on kovemin äänessä. Ymärtääkseni kaikki jätkät lähtee,kun sopiva kohdalle satuu,??? Kun se kiimakin on joskus aika kova ainakin miehillä ; Minun ymmärtääkseni piseksejä on eniten maapallolla.!! Näistä ei puhuta 1. Lähes kaikki "heterojätkät" panee tarpeeksi monen kaljan jälkeen jätkien kans, jos vaan osaa houkutella tarpeeksi ovelasti!

Tää on kokeiltu monet kerrat, eikä kertaakaan ole jäänyt saamatta, mut tiedän muutaman kaverin joskus saaneen pakit.. Sen jälkeen en ole enää naisia vilkuillutkaan. Mieheni tykkää kun nuolen hänen peppuaa, imen pepun reikää huulillani, hyväilen sormilla aukon ympäriltä. Miten saisin nolaamatta itseäni selville haluaisiko mieheni myös dildon peppuunsa? Olisi ihana tehdä niin. Pimppani kiihottuu todella märäksi kun hän on 69 päälläni tai asettuu eteeni polvilleen peppu pystyssä.

Kertoo nauttivansa kun nuolen, imen ja hyväilen. Mut joskus oon varovaisesti laittanut sormen siitä ihanasta aukosta sisään ni hetken päästä hän haluaa vaihtaa asentoa ja esim. Lohta saa kahdestakin eri paikasta. Toisessa kauppaa tehdään miesten kanssa ja toisessa naisten kanssa. Empiirisen kokemukseni mukaa naiset ovat hygieenisempiä kuin miehet.

Jos nyt suoraan sanon, niin minua ällöttää miesten tapa käsitellä kaloja paljain käsin. Naisten myyntipaikassa kala käsitellään aina uusin pakasta otetuin kumihanskoin. Liekö edes laillista käisitellä myytävää kala paljain käsin?

Etsi Toggle navigation Valikko. Heip olen 55v juuri Lahdesta muuttanut mies Kuopioon. Onko t äällä gay baareja ja jos on niin missä.

Kuopion työttömyys Voisiko kaupunki järjestää pitkäaikais työttömille töitä. Kotonas on kei paikallaan. Äitis ja isäs oli keitä, molemmat. Käy testeissä, niin selviää kumpi on isä ja kumpi äiti. Huomaa että olette kaikki saamelaisia! Törkeetä, kukaan teistä ei pääse mun messiin ravintolaan, senkin pitsit! Miksi pitää olla erikseen gaybaari? Gayläisyys on uus pinkki, senki Spitsit. Elämme vain kerran Kuopio ei ole välttämättä ihan näin vitun juntti paikka miltä vaikuttaa edellisten kirjoitusten perusteella, vaikka sitä onkin kyllä jonkin verran.

Täällä on myös mielenteveysongelmia varmaan eniten koko suomenmaassa? Katsele, kuuntele ja tutustu ihmisiin. Suosittelen lämpimästi menemään ihan mihin tahansa baariin Kuopiossa, tilaamaan drinksun ja katsomaan ympärillä olevia ihmisiä silmiin. Saattaapa sieltä katsoa vastaan joku Homokin - Homo Sapiens. Loppu on kiinni teistä kahdesta. Ollaan Maurin ja Anteron kanssa menossa tänään homostelemaan Ottopoikaan eli tule sinne sieltä löytää lievästi alkoholisoituneita pitkätukkaisia hinttarihissukoita jotka antavat kaljantuskissaan peppua ja ottavat kunnolla suihin.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Homoseksuaalisuus on täällä ammatti, hyvin houkutteleva. Jos henkilö päättää tulla homoseksuaaliksi, on sen jälkeen hyvin helppoa päästä mediaan, kirjoittaa kirja, esimerkiksi. Ja sitten osallistua vaaleihin ja päästä parlamenttiin, hallitukseen, ja sitten tulla presidentiksi Johan Bäckman päättää.

Dosentti on tämmöistä mieltä. Suapiko gay poikia vielä lyödä nokkaan noin kansalais velvolisuutena? Painukoot homppelit helevettiin täältä. Vittu mitä lande spedejä. Tollasia vedetään mitalla kun vastaan kävelee. Hai sie veli ,oletko sinäkin prässihousu homo? Hienoa että tuli kaapista ulos vai kenties tangomarkkinoiltaaaaa Ja kyllä vain saa, Kuopiossa ei ole homoja ja piste.

Puliukkoja, pornopervoja, mielisairaita, möhömahoja, niitä täällä vaan. Ottopojasta löytyy ihan kivoja nallekarhuja. Ovat viikonloppuisin aika päissään, kun juovat sitä kaljaa, mutta kiltisti kun pyytää niin ne kyllä ymmärtää antaa. Homot ovat hyvästä, kyllä minusta on plussaa että suomineitokin joutuu vähän tsemppaamaan ulkonäköä ym. Loppuvat maailmasta persjalkaiset, miesmäiset, itsekkäät siideriä lipittävät läskit valaat, ja oikeat naiset pääsevät "markkinoille".

Raamatusta taas sanoisin että lukekaa sitä niin kuin on tarkoitettu ja kirjoitettu: Voiko asiaa sen selvemmin sanoa? Ja ootko sitten ihan varma, että tämä sateenkaari oli homostelun pääsymboli jo silloin vuotta sitten.

Tätä rohkenen kyllä epäillä. Hyvä, että ajattelet, on edes vähän jotain avautunut: Kalpan pelit on usein täynnä paikallisia homoja. OIkeasti ja asiallisesti Sepolle: Lekkeri , niiralassa, setan bileet kai kerran kuussa.

Semmosta oon mietiny aina aamuisin kun juon kahvia ja pullaa, että mikähän se tuossa homoseksuaalisuudessa joitain ihmisiä niin hirveästi pelottaa? Vielä en oo vastausta löytäny, mutta onneksi aamuja ja kahvia ja pullaa on vielä yllin kyllin. Kyllä tähän vastaus löytyy joku päivä kunhan vain jaksaa tuumailla. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. KalPan toimisto saattaisi olla ihan hyvä kohde? Kaikki Gay-paikat ovat menneet nurin. Onko Lekkeri niin heikoilla, että on pakko lähteä setan kelkkaan mukaan.

No onko se pakko mennä baariin niin että kirjoittaa otsaan "homo"? Miksei homoille kelpaa tavalliset baarit joissa pyörii heterot, bisset, transut ja muut uskovat hintit??

Pitää olla verorahoilla kustannetut baarit, kohta ne kaikki muutkin haluaa omat baarit: Ainakin ravintola Lekkerissä on aina setan bileet. Ja sanovat että ravintola Ottopoika olisi sellainen paikka. Suklaahämikset saa kyytii niissä piireissä! Ravintola Lekkeri on missä parikertaa kuussa Setan bileet. Ja Ottopoika on kans suosittu. Niinn, ja Petoslla odotavat homopoioia, eriasia milleen.

Big Gay All Alatorille vois perustaa jonkun gay-klubin.

.. Oletko varma, että haluat jatkaa? Olen koko elämäni kokenut olevani tyttö. Olen aina kokenut itseni heteroksi ja pitäny tytöistä tosi paljon. Olen seurustellut sekä tyttöjen että poikien kanssa, mutta olen huomannut, että tyttöjen kanssa seurustelu tuntuu enemmän oikealta. Kunnollista tyttö ihastusta minulla ei ole kuitenkaan ollut vaikka koen pitäväni myös tytöistä. Kyrpää vasten olisi karvainen perse eikä karvattomat pehmeät naisen pakarat ja käsi ei olisikaan pillun päällä vaan huomaisi pitävänsä puolikovaa kyrpää kädessään.

Vaippa fetissi live sex webcam gay

Kalua miehelle homoseksuaaliseen veli antaa kalua