Blog

Kuiva kalu seksifantasia homoseksuaaliseen tarinat

Gay-hieronta

Lantio melko muodokas, isot tissit, tumma lyhyt tukka. Nainen oli pukeutunut puolireiteen ulottuvaan valkoiseen lyhythihaiseen paitaan. Onkohan tuommoinen vielä T-paita? Nainen oli tuonut tarjottimen mukanaan ja hän istui pöydän ääreen, joi ilmeisesti kahvia ja luki jotain kirjaa.

Sitten hän otti pöydältä kiikarin. Olin hiukan pettynyt, koska hän ei suunnannut sitä pihalleni. Mutta sitten tajusin, että jo paljaalla silmällä hän näki, että pihalla ei ole ketään. Nainen tuntui tutkivan puiden latvustoja. Huomasin pelkääväni, että hän saa kahvinsa juotua ja menee takaisin sisälle. Niinpä kokosin kaiken rohkeuteni ja kävelin ulos. Asetuin taas lepotuoliin ja kohotin kiikarini.

Nainen näkyi taas lukevan. Sitten hän kohotti katseensa ja otti heti kiikarin, suuntasi sen suoraan minuun. Huomasin miettiväni, onko hänellä enemmän suurentava kiikari kuin minulla, eli pystyykö hän näkemään tarkemmin yksityiskohtia, vai näkeekö hänkin tarkimmillaan koko lepotuolin ja minut yhtä aikaa.

Nainen nousi seisomaan ja nojasi parvekkeen kaiteeseen, pitäen edelleen kiikarin kohdistettuna minuun. Ajatus eilispäivästä kiihotti niin, että tunsin taas tutun paisumisen kyrvässäni. Nousin seisomaan ja katselin edelleen kiikarin läpi. Aloin kiskoa T-paitani helmaa housuistani, mutta koska liikehtiessäni en pystynyt pitämään kiikaria kohdistettuna, laskin sen hetkeksi pöydälle.

Silpaisin nopeastiT-paidan pois ja nostin taas kiikarin. Hetken kuluttua nainenkin laski kiikarinsa ja riisui paitansa, mutta päinvastoin kuin minä, hän teki sen hyvin hitaasti, antaen minulle aikaa nähdä hänen alastomuutensa pala palalta.

Hänellä oli pelkät mustat pikkuhousut alla. Rinnat olivat todellakin suuret ja täyteläiset. Aivan erilaiset kuin vaimoni terhakat pystyt tissit.

Niitä oli ihana suudella, mutta tuollaisia on jumalallista puristella. Ja naisen tissit saivat minut muistamaan ainoan kerran kun olen saanut tissipanon. Naisella oli juuri tuollaiset ihanat melonit. Istuin sängyn reunalla ja hän oli edessäni polvillaan, antoi ensin tissivakonsa nuoltavakseni ja asetti sitten kullini märkään vakoon, otti tisseistään molemmin käsin kiinni ja alkoi hypyttää niitä edestakaisin kullin ympärillä.

Se tuntui taivaalliselta ja näytti yhtä taivaalliselta. Ja hän jaksoi hypyttää tisejään niin kauan, että minun kullini, joka rytmikkäästi näytti päätään tissien välistä, lopulta sylkäisi lastinsa naisen kasvoille ja rinnoille. Parvekkeella olevan naisen rinnat ja muisto tissipanosta saivat minulla seisomaan niin, että arvelin kullinpään jo pilkistävän shortsin lahkeesta. Myös naisen nännipihojen täytyi olla myös suuret ja tummat, koska ne erottuivat niin selvästi.

Toivoin, että hän kääntyisi kerran, jotta näkisin takapuolen, mutta hän seisoi koko ajan minuun päin kääntyneenä ja nosti sitten kiikarin taas silmilleen. Hän laski kiikarin, tarttui pikkuhousuihinsa, veti ne alas ja astui niistä ulos. Sitten hän kumartui, otti pikkuhousut ja asetti ne tuolille taakseen. Nyt näin vilaukselta takapuolen. Juuri sellaisen takapuolen, jonka haluaisin laskeutuvan kasvoilleni, peittävän minut kokonaan ja vaativan että levitän kielelläni ja kasvoillani märkyyden pillusta koko takapuolelle.

Kun nainen kääntyi takaisin minuun päin, näin vitun kunnolla. Se oli oikea vanhanaikainen musta karvakolmio. Varsinkin kiikarilla nähtynä ehdottomasti kiihottavampi kuin joku posliiniksi ajeltu pieni viilto. Juuri sellainen musta aukko, joka imaisee miehen sisäänsä eikä päästä ulos ennen kuin on lypsänyt tästä viimeisetkin mehut. Tuijotin mustaa tussua ja tunsin kuinka se vaatii minua paljastamaan itseni.

Koetin riisua shortseja oikealla kädellä, mutta kadotin naisen kiikarin näkymästä. Riisuin housut kiikari pöydällä, käännyin osittain kyljittäin naiseen, jotta hän näkisi kunnolla aiheuttamansa seisokin ja nostin taas kiikarin silmille. Runkkasin hitaasti vasemmalla kädelläni ja annoin hänen katsella. Sitten nostin käteni rinnalleni, ja hieroin sitä laajoin liikkein.

Hän laski kiikarin ja otti molemmat tissinsä käsiinsä, alkoi puristella ja hieroa niitä. Välillä hän nosti niitä korkealle ja ojensi niitä minua kohti. Toisinaan hän kurkotti suullaan nänniä kohti ja näytti nuolevan, kenties imevän sitä. Minä runkkasin ja katselin, mutta on käsittämättömän vaikeaa pitää kiikaria kohdistettuna, oikea käsi vakaana, kun vasen käsi tekee edestakaista liikettä nivusissa.

Niinpä vetäydyin lepotuolille, jossa sain kiikarin tuettua vasemmalla kädellä niin että se pysyi vakaana vaikka oikea käsi touhusi kyrvän kanssa. Nainen leipoi, nuoli, puristeli ja tarjoili rintojaan vielä tovin. Sitten hän otti kiikarin ja alkoi taas katsella minua.

Minä levitin jalkojani, nostin polvet ilmaan ja painoin ne rintaani vasten niin, että jouduin tarttumaan kyrpääni ulkokautta. Kiikari oli polvieni välissä ja näin kuinka naisen käsi meni karvakolmiolle,. Sitä, millä tavoin hän turkkiaan pelmutti, en pystynyt erottamaan, mutta jos minun katseeni teki hänen reisivälissään yhtä hyvää kuin hänen katseensa minun ihollani, niin olin onnellinen hänen puolestaan. Kun lasti alkoi ilmoittaa liikkeellelähdöstään, tömäytin jalkani maahan lepotuolin kummallekin puolelle, nostin lantioni ilmaan ja kuvittelin kuinka spermani lentää ylös naisen parvekkeelle asti, valuu hänen tissivakoaan pitkin vatsalle ja katoaa siitä vitunkarvojen uumeniin.

Kun ruiskutin, en pystynyt pitämään kiikaria vakaana ja jouduin jopa laskemaan sen kädestäni rinnalle muutamaksi sekunniksi. Kun sain sen uudelleen kohdistettua, naisen käsi teki reisien välissä niin isoa liikettä, että minäkin pystyin sen huomaamaan. Sitten nainen lopetti, laski kiikarin nauhansa varaan ja tarttui molemmin käsin parvekkeen kaiteesta, laski vielä päänsä kaidetta vasten.

Aivan ilmeisesti häneltäkin tuli. Jonkin ajan kuluttua nainen nosti kiikarinsa ja minä heilautin hänelle kättäni. Hän vastasi pienellä vilkutuksella ja kääntyi selin. Hänen kootessaan tarjotinta pöydällä sain vielä katsella hänen virheettömän pyöreätä, suurta pyllyään ennen kuin hän meni parvekkeen ovesta sisään. Ensimmäinen tirkistelyni tapahtui keskiviikkona.

Torstaina miehelläkin oli kiikari. Perjantaina tapahtui torstain toisinto. Mies oli pihalla kun minä tulin parvekkeelle. Heilautimme kättä tervehdykseksi, riisuuduimme ja katselimme toistemme masturbointia ja annoimme toistemme katsella itseämme.

Ainoa ero torstaihin oli se, että minä koetin paljastaa hänelle reisiväliäni enemmän nostamalla toisen jalkani tuolin reunalle ja levittävämällä sillä tavoin itseäni paremmin hänen nähtäväkseen. Ehkä tämä murunen lisä-exhibitionismia aiheutti sen, että minulta tuli ennen häntä.

Kun olin tullut tolkkuihini, ja katsoin taas pihalle, mies oli noussut lepotuolista, oli polvillaan, jalat harallaan nurmikolla ja runkkasi raivoisasti, nyt kiikarin jättäneenä. Toivoin kovasti, että kiikarillani olisi erottanut hänen siemensyöksynsä, joka päätyi johonkin nurmelle hänen eteensä.

Aikaisemmin olin katsellut miestä kuin jotakin eksoottista eläintä, eksoottista mutta kiihottavaa. Hänen kiihottavuutensa ei kuitenkaan ollut sisältänyt kosketuksen toivetta. Pelkkä näkeminen oli riittänyt.

Nyt hänen orgasmi-asentonsa nurmella toi mieleeni lempiasentoni rakasteltaessa: Juuri tuolla tavoin polvillaan olevan miehen haluaisin sisääni.

Juuri tuossa asennossa tuo pitkä kanki lävistäisi minut aina sydänalaani asti. Mietin kovasti sitä, että kuinka kauan jatkaisin tätä. Käyttäisinkö koko lomani masturboimalla joka iltapäivä yhdessä naapurin tuntemattoman miehen kanssa. Ajatus nauratti, sitten ajattelin, että menköön vielä jokunen päivä. Lopetan sitten kun alkaa maistua puulta. Jos mies ei lopettaisi, minun ei olisi pakko kiikaroida. Lauantaiksi olin suunnitellut miehelle yllätyksen.

Vietin aamupäivän kaupungilla, ja vasta kolmannesta seksikaupasta löysin juuri sellaisen dildon kuin halusin: Se näkyisi kiikarillakin kunnolla ihoani vasten ja siinä olisi riittävä kontrasti häpykarvojeni tummuuteen. Oikeankokoisia mustia olisin löytänyt vaikka kuinka paljon, sininen ja vihreä väri taas korostivat liikaa dildon keinotekoisuutta. Punainen on häpyhuulten, terskan ja, synnin väri.

Minulla oli keltainen pieni suriseva dildo, jota käytin joskus, kun halusin härnätä itseäni oikein kauan, mutta se ei ollut läheskään tarpeeksi visuaalinen siihen pornoperformanssiin, johon halusin heittäytyä itseni ja naapurini iloksi. Tulin kotiin ja menin parvekkeelle. Otin dildon paketisa ja tutkin sitä kuin pieni lapsi. Sen pintarakenne jäljitteli suonikasta penistä ja se oli hiukan käyrä.

Terska oli aika pieni ja kapeni voimakkaasti kärkeä kohti. En ollut koskaan nähnyt sellaista luonnossa. Mutta kenties sellaisia oli olemassa. Ehkä suunnittelija oli käyttänyt omaansa mallina. Ainakin kolmionmallinen terska liukuisi lempeästi huulien väliin. Sitten nuolaisin, työnsin kartiomaisen terskan suuhuni. Sen yhtäaikainen kovuus ja pehmeys tuntuivat hyvin luonnollisilta, mutta se maistui hyvin ikävästi silikonilta.

Mutta eihän se imeskeltäväksi ollut tarkoitettukaan. Laitoin sen kokeeksi paidanhelmani alle, työnsin sillä pikkuhousuja hiukan sivummalle ja hieroin sitä häpyäni vasten. Se oli syljestäni liukas ja painui helposti huulten väliin. Tuntui hiukkasen kiihottavalta, mutta esine oli ikävän kylmä. Kävin keittiössä laskemassa suurimpaan kattilaani lämmintä vettä, otin astiapyyhkeen mukaani ja toin kattilan parvekkeelle. Hain vielä makuuhuoneen kaapista putkilon KY-Jellyä.

Laitoin dildon veteen ja annoin sen lämmetä. Sitten kuivasin sen pyyhkeellä, voitelin dildon pään liukasteella ja tuolin reunalla istuen levitin reisiäni. Työnsin sitä sisään vain muutaman sentin, ja lämmin patukka tuntui nyt pelkästään miellyttävältä. Aloin selvästi kiihottua, ja työntelin sitä muutaman kerran hitaasti edestakaisin. Kiusaus jatkaa alkoi saada yliotteen, mutta ravistauduin irti ja laitoin dildon takaisin kattilaan.

Mietin ottaisinko housut jo valmiiksi pois. Mutta tulin siihen tulokseen, että pöksyjen riisuminen kiihottaisi sekä itseäni että miestä, ja päätin jättää ne jalkaan. Yritin lukea kirjaa, mutta ajatus punaisesta lonkerosta kattilassa ei jättänyt rauhaan.

Sitten keksin oivan tekosyyn: Siirsin tuolin parvekkeen pleksilasia vasten, nostin toisen jalkani tuolin reunalle ja hivutin pyyhkeeseen kuivatun ja liukasteella sivellyn dildon taas pikkuhousuihini minusta tuntui, että jos nyt ottaisin pöksyt pois, se olisi menoa. En jaksaisi odotella miestä pihalle. Pitelin kiikaria oikeassa kädessäni, katsoin sen läpi, ja samalla työntelin dildoa pienillä edestakaisilla liikkeillä syvemmälle. Kiikari ei millään pysynyt vakaana, koska jouduin kumartumaan dildon pituuden takia.

Aloittaessani alapää oli miltei polvissani! Jouduin myöntämään itselleni, että siisänmenovaiheessa en pystyisi käyttämään kiikaria, vaan dildo vaatisi molemmat käteni. Päätin, että seuraava hankintani olisi jalusta kiikarille. Laitoin kiikarin pöydälle ja aloin molemmin käsin auttamaan dildoa syvemmälle. Minusta tuntui, että tappi oli jo pimppini pohjassa, mutta dildosta vielä puolet oli ulkona.

Päätin, että jos minuun sattuu, jätän asian ja hyväksyn, etten koskaan rakastele oikein isokaluisen miehen kanssa. Pikkuhiljaa kuitenkin sain dildoa yhä syvemmälle. En osaa sanoa mikä minua kiihotti enemmän, dildon edestakainen hankaus vai ajatus siitä, kuinka syvällä se jo oli.

Yhtäkkiä näin liikettä pihalla. Mutta hänen jäljessään tuli joku toinen. Vedin dildon tarpeettomankin nopeasti ulos, pudotin sen kattilaan ja otin kiikarin. Miehen seurassa oli nainen. He kantoivat astioita ja laittoivat ne puutarhapöydälle. Sitten he menivät takaisin sisälle. Juuri ennen sisäänmenoaan mies kääntyi, katsoi suuntaani ja heilautti nopeasti kättään. Olin hankkinut dildon turhaan.

Moneen kertaan mielikuvituksessani näkemästäni esityksestäni ei tulisikaan mitään. Ajattelin jo mennä sisälle, mutta parina viime päivänä kahleistaan vapautunut tirkistelijäminäni ei suostunut ajatukseen. Otin kirjani ja aloin lukea. Ajatukset eivät kuitenkaan pysyneet kirjan riveillä, ja hetken kuluttua vilkaisin pihaan.

Pöydän ääressä istui kaksi hahmoa. Vielä puoli sivua kirjaa, josta en oikeastaan tajunnut nyt mitään, ja minun oli pakko ottaa kiikari. Aivan oikein pariskunta istui syömässä puutarhapöydän ääressä.

Hän oli hyvin hoikka, paljon hoikempi kuin minä. Vaalea pitkä tukka valui selkää pitkin. Ensimmäinen pieni mustasukkaisuuden pistos vihlaisi minua. Yllään hänellä oli punainen T-paita ja farkut. Ilmeisesti mies piti silmällä parvekettani, koska hän nousi, kiersi naisen taakse ja heilautti kättään.

Nainen kääntyi häneen päin, ja mies vaikutti sanovan jotain. Nainen kääntyi pöytään päin ja hänen takanaan mies heilautti jälleen kättään, teki sitten jonkun liikkeen shortsiensa etumuksen tienoilla en ole varma, mutta epäilen, että liike oli jotenkin rivoksi tarkoitettu, ja tunsin punastuvani!

Sitten mies palasi puutarhatuoliinsa. En oikein ymmärtänyt mistä oli kysymys, mutta sen ymmärsin, että tänään en näkisi miehen masturboivan, eikä hän tänään näkisi kuinka nainen tyydyttää itsensä dildolla. Sitten nainen nousi ja meni hakemaan grilliltä jotain. Huomasin kuinka tiukat farkut pukivat hyvin hänen pientä takamustaan. Ylipainoineni minulla ei olisi mitään mahdollisuuksia miehen suhteen tähän söpöläiseen verrattuna.

Mustasukkaisuus alkoi kaihertaa yhä pahemmin. Keskityin iltapäiväkahviini ja kirjaani. Toki vilkaisin aina välillä entisen salaisen rakastajani pihamaalle. Sitten huomasin, että pariskunta pihamaalla oli siirtynyt istumaan vierekkäin. Mies ja nainen suutelivat. Tunsin oikean mustasukkaisuuden hyöyn. Sitten minua alkoi naurattaa oma mustankipeyteni.

Minähän olin jo saanut miehen, vaikka tällä oli moinen kaunotar. Ja minulla oli jotain, mitä naisella ei ollut. Minulle alkoi hitaasti valjeta, että seksiä sittenkin oli luvassa. Jos minä olin päättänyt järjestää dildoesityksen, oli mies suunnitellut live-sex -shown. Nousin seisomaan ja menin nojaamaan parvekkeen kaiteeseen. Kiikaroin hävyttömän kiinnostuneena kuinka pariskunta suuteli. Samalla huomasin toivovani, että nainen ei olisi joku, jota mies viettelee ensimmäistä kertaa. Sellainen voisi olla sanomattoman pitkäveteistä kiikarin läpi katsottuna, kun verbaalista hölynpölyä ei kuule.

Mutta pian huomasin naisen käden eksyneen miehen syliin. Mies puolestaan oli työntänyt oman kätensä naisen paidan alle ja hyväili tämän selkää. Ei aikaakaan, kun nainen ravistautui irti ja veti paidan yltään.

Ei epäilystäkään, että he olivat olleet näissä puuhissa ennenkin. Ehkä tyttöystävä, ehkä vaimo. Naisella oli punaiset rintaliivit yllään. Mies näytti näpräävän jotain selässä, ja yhtäkkiä rintaliivit olivat poissa. Pariskunta oli painautuneena toisiaan vasten ja minusta näytti, että mies katsoi minun suuntaani. Taas hän heilautti kättäänn. Olin jo päässyt jyvälle jutun juonesta. Mies siirsi tuoliaan niin, että oli naista vastapäätä ja molemmat olivat sivuittain minuun nähden.

Olin ensin hiukan ymmälläni, koska asento ei vaikuttanut parhaalta mahdolliselta lemmekästä esileikkiä silmällä pitäen. Mutta sitten ymmärsin, että mies halusi minun näkevän kunnolla molemmat. Mies alkoi hyväillä naisen rintoja. Ne olivat kuin nuput, pystyt ja kiinteät. Nainen nojautui taaksepäin ja antoi käsiensä riippua sivulla kun mies nuoli ja suuteli rintoja.

Samalla mies aukaisi naisen farkut. Nainen nosti pyllyään tuolista niin, että mies sai riisuttua housut. Samantien mies veti alla olevat punaiset pikkuhousut pois. Nyt nainen oli aivan alasti. Mies polvistui maahan naisen eteen ja tämä nosti jalkansa miehen olkapäille. Mies upotti kasvonsa reisien väliin. Pystyin kuvittelemaan miehen kielen häpyhuulillani. Tunsin taas kostuvani, ja nopeasti laskin kiikarin siksi aikaa, että sain riisuttua pikkuhousuni.

Ei mitään strip-teasea tänään. Otin tuolin, istuin sen reunalle ja levitin jalkojani. Käsi reisien väliin ja kiikari silmille. Mies ahkeroi edelleen naisen reisien välissä. Nyt nainen oli tarttunut käsillään miehen hiukan kiharaan tukkaan.

Kuvittelin kuinka miehen kieli sai naisen uikuttamaan. Olisin halunnut kuulla äänen. Sitten nainen laski jalkansa maahan ja mies nousi seisomaan. Mies riisui T-paitansa samalla kun nainen veti shortsit alas. Tiesin entuudestaan, ettei miehellä olisi alushousuja alla. Minun dildoni malli ponnahti osoittamaan suoraan naisen kasvoihin.

Mies nosteli jalkojaan päästäkseen shortseista eroon ja nainen katseli taikasauvaa. Näytti siltä kuin hän olisi puhaltanut siihen hiukan, mutta saattoi suukottaakin. Sitten nainen otti kalun ensin käteensä ja sitten suuhunsa. Hän imi sitä hetken, nosti sen sitten ylös ja nuoli miehen kiveksiä, nuoli kalun vartta ja otti sen taas suuhunsa. Sellaista syväkurkkua ei olekaan, joka olisi saanut sen kokonaan suuhunsa.

Niinpä siitä jäi näkyviin suurin osa. Mies tarttui naisen päähän ja alkoi nylkyttää itseään suussa. Ilmeisesti nainen halusi kuitenkin säädellä itse tahdin, koska tarttui käsillään aisaan, otti sen suustaan, nuoli sen märäksi ja alkoi käsillään tyydyttää miestä.

Mies lakkasi liikehtimästä ja päästi kätensä putoamaan naisen olkapäille. Silloin nainen otti terskan taas suuhunsa ja alkoi imeä. Minä tuin kiikarikättäni ja kiikaria parvekkeen kaiteeseen ja työnsin toisen paidan alle hivelemään rintojani.

Olin toissa päivänä imenyt oma nänniäni ensimmäisen kerran elämässäni. Aiemmin se oli tuskin tullut edes mieleen. Mutta kiikarimiehelle olin halunnut näyttää, mitä hän voisi tehdä, jos olisi lähempänä…ja yhtäkkiä omien nännien imeminen oli alkanut todella kuumentaa minua. Olla yhtä aikaa antajana ja ottajana, siitähän masturboimisessa on kyse.

Kun nyt näin naisen imevän miehen terskaa, halusin kiihkeästi tuntea itsellänikin jotain suussani. Niinpä paita lensi nurkkaan ja nostin rinnan huulilleni. Nänni oli jo hieman jäykistynyt, mutta kieleni lipaisut nostivat sen heti pieneksi, kovaksi, valtavan herkäksi nappulaksi. Tunsin sen pitenevän ja lyhenevän suussani imiessäni rytmikkäästi, sitten pyörittelin kieltäni sen ympärillä, imin taas. Kun nänni alkoi olla niin herkkä, että kielen kostea kosketus miltei sattui, vaihdoin suuhuni toisen rinnan.

Syrjäsilmällä pihalle vilkaistessani huomasin, että pariskunta oli noussut tuoleistaan. Jätin rintani rauhaan ja tartuin taas kiikariin. Mies haki sivummalla olevan mytyn, ja levitti sinisen huovan nurmikolle. Ahaa…pariskunta on ilmeisesti ennenkin rakastellut ulkona, ja mies tietää, että nainen ei halua antaa paljaalla nurmikolla. Minua nauratti ajatellessani, että kenties tikku on joskus pistänyt naista pyllyyn.

Mies on suunnitellut kaiken varman päälle. Nainen istui huovalle ja alkoi käydä selälleen jalat minuun päin, mutta mies käänsi tätä niin, että nainen päätyi makaamaan poikittain minuun päin. Mies seisoi naisen pääpuolessa, katseli naista ja liikutti kättään hitaasti edestakaisin pitkin kalunsa vartta. Nainen oli laittanut molemmat kätensä hiukan raollaan oleven reisiensä väliin, katsellen samalla suoraan ylöspäin.

He masturboivat katsellen toisiaan. Ja minä masturboin katsellen heitä. Sormeni lipsutus klitoriksella ja kiikarin kuva kauniista alastomasta kiimaisesta naisesta, joka todellisuudesta täysin tietämättömänä valmistaa tietä pettäjämiehensä käärmeelle, jota mies puolestaan esittelee minulle, alkoivat olla liikaa. Nainen ojensi kätensä ylöspäin, mies notkisti polviaan niin, että nainen ylettyi käärmeeseen, notkisti polviaan edelleen, jotta nainen sai ohjattua käärmeen pään suuhunsa.

Nainen levitti reisiään ja nosti polviaan ylös näyttäen miehelle kostean onkalon, johon hän halusi käärmeen houkutella. Tiesin, että mies näki reisien väliin, mutta minun täytyi vain kuvitella. Kun mies laskeutui polvilleen ja kumartui eteenpäin, hautasi kasvonsa reisien väliin, nosti ja laski hitaasti takapuoltaan naisen kasvojen yläpuolella, minulta tuli. Kiikaria oli mahdoton pitää vakaana, ja niinpä kuvat, jotka nyt näin pihalla lempivää parista kestivät vain sekunnin murto-osan kerrallaan.

Naisen kasvot ja niihin uppoava miehenkalu olivat piilossa miehen reisien välissä, ja miehen kasvot taas piilossa naisen reisissä, mutta heidän alastomien ruumiidensa kauneus välähteli puiden lehtien, talon katon, taivaan sekamelskassa. Tiesin, että muillakin talon parvekkeilla oli varmasti ihmisiä ottamassa aurinkoa.

Niinpä koetin pitää orgasmini mahdollisimman hiljaisena. Puristin hampaitani yhteen, ja niiden välistä pusertui ilmoille vain hiljainen pieni ininä. Kun aallot vaimenivat ja jättivät ruumiini raukeaksi, kiikari oli jäänyt osoittamaan vihreään puiden lehvistöön. Käänsin sitä niin, että näin parin edelleenkin jatkavan.

Yhtäkkiä tajusin, että minulla on vain yksi kirkas ajatus päässäni: Showni oli mennyt mönkään, mutta naisen ilmestyminen paikalle oli muuttanut tekopeniksen tarkoitusta.

Muutuin hetkessä määrätietoiseksi, tehokkaaksi itsekseni. Otin dildon kattilasta vesi oli vielä aivan lämmintä , kuivasin sen pyyhkeeseen, voitelin sen huolellisesti liukasteella vaikka tiesinkin pimppini olevan vielä aivan märkä , kuivasin voiteen käsistäni pyyhkeeseen, ja aloin etsiä asentoa, jossa voisin pidellä kiikaria samalla kun työnnän dildon sisään. Ajattelin ensin, että voisin istua sen päälle: Se olisi onnistunut, jos minulla olisi ollut kolmas käsi, jolla olisin ottanut tukea kaiteesta.

Pyllyn laskeminen alas tarpeeksi hitaasti pelkästään polvia notkistamalla olisi ollut liian vaikeaa. Minulle tuli mieleen vampyyrien esikuva, Vlad Seivästäjä, joka huvitteli seivästämällä ihmisiä työntämällä heinäseipään peräreikään niin, että se tuli lopulta suusta ulos. Sitten yritin samaa asentoa, jota olin kokeillut ennekuin pariskunta tuli pihalle: Mutta tajusin taas, ettei se toimisi, tarvitsisin molemmat kädet dildon käsittelyyn.

Pieni epätoivo alkoi nostaa päätään, kun huomasin miehen nousevan naisen päältä. Jostakin syystä minusta tuntui ehdottoman tärkeältä tehdä sisääntyöntö yhtaikaa miehen kanssa. Ja nähdä pari samalla.

Menin parvekkeen lattialle polvilleni, pidin dildoa pystyssä lattialla toisella kädelläni ja samalla tuin toisella kädellä kiikaria tuoliin ja katselin sillä parvekkeen pleksin läpi. En hetkeäkään liian aikaisin. Kiikarin läpi näin kuinka mies kumartui naisen ylle ja suuteli tämän vatsaa.

Sitten hän käänsi naista niin, että tämän jalat olivat minuun päin. Mahtoi nainen ihmetellä tällaista edestakaisin veivaamista. Mies halusi minun näkevän. Mies asetti polvensa uudelleen naisen pään kahta puolta, mutta sen sijaan, että hän olisi kumartunut uudelleen asentoon, hän työnsi seipäänsä naisen suuhun, otti naisen nilkoista kiinni, ja nosti jalat pystyyn levittäen niitä samalla.

Alla oleva nainen ei nähnyt, että mies katsoi suoraan minun parvekkeelleni. Hän esitteli pitkää kaluaan ja naisensa pimppiä. Nainen oli joko ajellut karvansa kokonaan, tai karvat olivat niin vaaleat, etten pystynyt niitä näkemään. Tummanpunaisen viillon toki näin. Se oli apposen avoin. Sitten mies keräsi naisen jalat kainaloihinsa ja vei kätensä naisen pakaroille. Hän levitti pakaroita ja pimppiä vielä avoimemmiksi ja katseli samalla minua kuin kysyen: Dildon kärki oli huulteni välissä.

Tunsin sen kovuuden ja liukkauden. Pimppi oli orgasmini jälkeen jo palautunut hieman tiukemmaksi, muta tiesin, että kun aika koittaisi, se ahmaisisi vaikeuksitta sisääntulijan. Hieroin dildon päätä huulia vasten ja värisin odotuksesta. Mies laski naisen jalat ja vetäytyi hänen suustaan alkaen taas kammeta tätä sivuttain minuun nähden. Huomasin äkkiä, että en pystyisi saamaan dildoa vieläkään kokonaan sisääni, koska puolet siitä oli pohkeideni välissä. Kahmaisin nopeasti pöydältä pinon kirjoja ja asetin ne lattialle.

Pitelin dildoa pystyssä kirjapinon päällä, asetin sen kärjen takaisin huulieni väliin ja tartuin kiikariin. Nainen piteli nyt itse nilkoistaan kiinni. Jalat osoittivat levällään vinosti ylöspäin. Mies oli polvillaan, piteli toisella kädellä aseestaan ja alkoi sovittaa sitä reisien väliin.

Hitaasti hän työnsi sitä sisään. Nainen suu oli avoinna, toivoin, että hän ulisee samalla. Samalla minä aloin laskea takapuoltani hitaasti alemmas. Annoin sen painua syvemmälle, syvemmälle, syvemmälle, kunnes tunsin pienen vihlaisun. Myös nainen oli saanut puoli kankea sisäänsä ja mies alkoi tehdä sillä lyhyttä liikettä sisään ja ulos. Pikkuhiljaa käärme sekä minussa että naisessa luikerteli syvemmälle. Välillä minua vihlaisi hieman, silloin aloin tehdä hetken aikaa pienempää liikettä. Mutta usein ei vihlaissut, vaan tunne oli pelkästään taivaallinen.

Olen useammankin kerran voihkinut partnerilleni, että tämän mela halkaisee minut, mutta vasta nyt todella tunsin, miltä halkaistavana oleminen tuntuu. Nainen heitteli päätään puolelta toiselle, ja nyt olin varma, että hän kiljahtelee.

Itse yritin olla hiljaa, mutta kuuluvia ähkäisyjä ja kirahduksia minulta kuitenkin koko ajan pääsi. Miehen reidet saavuttivat naisen pakarat. Mies oli nyt pohjassa. Nainen laski jalkansa miehen olkapäille.

He olivat liikkumatta, lepäsivät, tunnustelivat toisiaan. Minä työskentelin dildoa syvemmälle edelleen, kunnes tunsin dildon juurta pitelevässä kädessäni omat häpykarvani. Otin käteni pois ja varovasti laskin koko painoni kirjapinon päälle. Huohotin ja päässäni pyöri. Jos mies oli alkanut liikkua uudelleen naisen sisässä, oli liike niin pientä, etten minä pystynyt sitä näkemään.

Kenties nainen teki samaa kuin minä: Olen joskus saanut pienen surisevan keltaisen dildoni avulla orgasmin pelkästään näin, tekemättä käsillä mitään tai liikuttamatta dildoa ollenkaan. Vain dildon värinä ja pimppilihasten säännöllinen puristuminen ja laukeaminen ovat riittäneet.

Fliess suoritti Ecksteinille leikkauksen. Eckstein alkoi nyt kärsiä myös ankarista nenäkivuista sekä haisevista, verisistä nenäeritteistä. Freudin tulkitsi oireiden pahenemisen psykologisista syistä johtuvaksi. Apuun täytyi lopulta kutsua spesialisti Ignaz Rosanes, joka poisti aukosta verihyytymiä ja löysi Ecksteinin sieraimesta puolisen metriä mädäntynyttä sideharsoa. Samalla potilaan nenästä syöksyi verivirta ja hän muuttui vitivalkoiseksi. Fliess oli leikkausta suorittaessaan unohtanut sideharson Ecksteinin nenään.

Potilas säilyi psykoanalyyttisesta täsmähoidosta huolimatta kuin ihmeen kaupalla hengissä. Freud selitteli asiaa jälkeenpäin ja yritti puolustella Fliessiä. Omaa syyllisyyttään hän ei näytä täysin tajunneen — tai ehkä kyseessä oli aitofreudilainen torjunta. Lopulta Eckstein saatiin hoitolassa oikeiden lääkäreiden avulla kuntoon, mutta Freud kävi koko hoidon ajan analysoimassa eli indoktrinoimassa potilasta.

Freud vakuutti Ecksteinin siitä, että hänen nenäverenvuotonsa olivat symbolinen keino hankkia kiintymystä ja myötätuntoa, joita vaille Eckstein lapsena oli jäänyt. Freudin analyysi onnistui täydellisesti: Emma Ecksteinista tuli ensimmäinen naispsykoanalyytikko ja hän kirjoitti nuorille tytöille pari kasvattavaa pamflettia masturbaation vaaroista.

Katsojan silmässä Mousetraps and the Moon on vetävästi kirjoitettu ja jaettu juuri sopivan mittaisiin lukuihin n. Lukuisat alaviitteet lukujen lopussa tosin hieman lisäävät pituutta.

Nämä herkulliset välipalat kuvaavat hyvin sitä kirjoa, mikä psykoanalyysikriitikoiden joukossa vallitsee: Wilcocks itse lukeutuu eittämättä skeptisimpien ja tuhmimpien joukkoon. Wilcocksin akateemiset, kyyniset ja koomiset sivukommentit ovat erityisen antoisia.

Laaja oppineisuus antaa tekstille syvyyttä, joskin eräät kärjistykset jäävät pelkiksi pintaraapaisuiksi. Lisa Appignanesin ja John Forresterin, hagiografista silmänkääntötemppuilua Wilcocks olisi voinut käsitellä perusteellisemminkin. Nyt myrkylliset heitot näiden Freud-uskovaisten akatemiasta karkottamisesta aiheuttavat lukijassa vain epämukavaa uteliaisuutta.

Appignanesin ja Forresterin tosiasioiden vääristelyt ovat Wilcocksin antamien esimerkkien perusteella sen verran vakavia, että niistä olisi mieluusti lukenut enemmänkin. Kirjailija Rudyard Kiplingiä käsittelevässä osiossa laajemman kritiikin saavat osakseen mm.

Martin Seymour-Smithin freudilaiset Kipling-tulkinnat, jotka Wilcocksin mukaan ovat sen verran irstaita ja vulgaareja, että itse Mestarikin olisi kovana Kipling-fanina voinut kurtistella kulmiaan. Lopuksi Wilcocks esittää, että psykoanalyyttisesti asennoituneiden elämäkertakirjailijoiden taipumus löytää kaiken takaa himoa, masturbaatiota ja homoseksuaalisuutta kertoo enemmän psykoanalyysista ja psykoanalyytikoista kuin kohteistaan.

Suo siellä, vetelä täällä Satusetä Topeliuksen, Grimmin veljesten ja Hans Christian Andersenin sadut on jo aikaa sitten suomennettu ja vihdoin, kiitos kustannusyhtiö Teoksen, merkittävä länsimainen satukirjallisuus on nyt kokonaisuudessaan saatavilla suomeksi: Freudin legendaariset Tapauskertomukset Teos on nimittäin käännetty.

Tämä on kulttuurihistoriallisesti äärimmäisen merkittävä teko. Dora, Pikku Hans, Rottamies, Susimies — tuttuja nimiä kaikille poskettoman tarinaniskennän ystäville. Ja nyt Freudin uskomattomimmat sepitelmät — aiemmin luettavissa vain muilla kielillä, toisen käden lähteistä tai yksittäisinä käännöksinä — on koottu yksiin kansiin, armottomaksi, melkein sivuiseksi tiiliskiveksi. Paketti on lukuelämyksenä kiehtova ja nautittava. Kansikin on sekavuudestaan ja synkkyydestään huolimatta komea kuin mikä.

Ja kuvaahan se sisältöä äärimmäisen hienosti: Kustantaja oli myös todella ystävällinen, sillä jo viikkoa ennen varsinaista julkaisupäivää sain postitse sidotun, kannettoman kappaleen. Myöhemmin tuli vielä kaupasta saatavilla oleva kannellinen versio. Tapauskertomusten ainoa puute on aakkosellisen asia- ja nimihakemiston puuttuminen. Näin polveilevassa ja rönsyilevässä kaunokirjallisessa tekstissä oikean kohdan löytäminen nopeasti on äärimmäisen vaikeaa ilman perusteellista hakemistoa.

Seppo Hyrkäksen käännös on kuitenkin luettavuudessaan erinomainen. Pikkuvirheitä ja kömpelyyttä on toki jonkin verran, mutta ne ovat nykyajan kiireisessä kustannustoimittamisessa enemmän sääntö kuin poikkeus. Kiitos-osiossa Hyrkäs mainitsee, että oli itsekin käännöstyön päätyttyä psykiatrin tarpeessa.

Tietääkseni Hyrkäs suhtautuu epäilevästi Freudin näkemyksiin, joten ei ihme, että hän tällaista materiaalia kääntäessään pelkäsi joutuvansa suljetulle osastolle. Onneksi Hyrkäs sai kuitenkin asiantuntevaa apua. Onkin tavallaan ironista lukea Hyrkäksen kiittämän kustantajan edustajan, Elia Lenneksen, postmoderniin relativismiin kallellaan olevat filosofiset saatesanat teoksen alussa: Lenneksen mukaan tieteellis-filosofisilla mullistuksilla ja sillä, miten ne kauaskantoisesti heijastuvat ihmisten arkielämään, on loppujen lopuksi enemmän merkitystä kuin sillä, kuinka hyvin ns.

Tämä on linjassa ajan hermeneuttisen hengen kanssa: Tärkeintä on kaunis aate. Freud-eksegetiikalle ei siis näy loppua. Tämän Lenneskin implisiittisesti toteaa, kun hän tuliterän käännöksen saatesanoissa suosittaa akateemisille piireille alkukielisiin teksteihin perehtymistä. Syy tähän on se, että Freudin avainkäsitteitä on vaikea kääntää, eikä niitä Suomessa vielä kään ole lyöty lukkoon. Tämä kertoo kuitenkin lähinnä siitä, ettei niistä koskaan päästäkään yksimielisyyteen.

Tämä ei yllätä, tietäen kyseisten oletusten perustavanlaatuisen virheellisyyden ks. Eli Tapauskertomukset on erinomainen teos loputtomaan tulkintaan — sekä filosofian laitoksella että työpaikan kahvipöydässä.

Humanisteille leipää, kansalle sirkushuveja. Äärimmäisen huvittavaa on toistuvasti huomata, millainen kaaos freudilaisen lukeneiston keskuudessa vallitsee: Jotkut onnistuvat jopa tekemään molempia samaan aikaan. Kansien välistä löytyy salaperäisiä ylä- ja alapään vaivoja, mystistä symboliikkaa, numerologiaa, unia, fantasiaa, makuuhuoneita, himoa, yhdyntöjä a tergo eli more ferarum takaapäin, eläinten tapaan , yli-inhimillistä seksuaalista suorituskykyä, yliluonnollisia kykyjä omaavia pikkuvauvoja, peräruiskeita, verta, kannibalismia, masturbaatiota, insestiä, kastraatiota, genitaaleja, sadismia, ulosteita, anaalierotiikkaa, valkoisia susia ja pelottavia perhosia, toukkia, rottia sekä hevosia.

Lisäksi kirjaa voisi mainostaa Hollywood-tyyliin: Näin ollen Tapauskertomukset sisältää yllin kyllin kaikkea mitä hyvän fantasiakirjallisuuden ystävä kaipaa. Freud maalaa tapauskertomuksissaan itsestään kuvan mielen arkeologina, piilotajunnan Sherlock Holmesina, sankarillisena ja heltymättömänä totuudentavoittelijana, suurena mutta vaatimattomana tiedemiehenä. Totuus on kuitenkin taas kerran täysin päinvastainen.

Susimies anaalierotiikan lähteillä Susimiehen eli Sergei Pankejevin tapaus käy esimerkistä. Freudilta meni oman väitteensä mukaan neljä vuotta Susimiehen unen tulkinnan kehittelemiseen Scharnberg II, s. Hän näki vanhempansa yhdynnässä a tergo. Sergei katseli tarkkaan miten hänen isänsä vei loppuun kolme aktia puolessa tunnissa.

Tähän saakka Sergei oli uskonut ettei miesten ja naisten välillä ole anatomista eroa ja että normaalisti coitus suoritetaan peräaukkoon. Mutta nyt hänelle paljastui kauhea totuus ensimmäistä kertaa. Sergei halusi että hänen isänsä käyttäisi häntä itseään naisena. Hän tajusi, että ennen kuin tämä olisi mahdollista, hänet pitäisi kastroida.

Näin ollen toive saada orgasmi täytti hänet samaan aikaan voimakkaalla kastraationpelolla. Sergein piti siis torjua halu. Tästä johtuu hänen neuroosinsa, joka on riivannut Sergeitä koko elämän. Freudin satu on jännittävä, levottomuutta herättävä. Siihen liittyy myös kosolti verevää, uskonnollisesti ladattua anaalierotiikkaa s. Lahjan vanha vähättelevä merkitys ja siitä myöhemmin kehitetty lapsimerkitys yhdistyvät näissä potilaan pakkoilmaukissa.

Viimeksi mainittu ilmaisee feminiinistä hellyyttä, valmiutta luopua miehisyydestään, jos tulee vastineeksi rakastetuksi naisen tavoin Ulosteiden luovuttaminen rakkaudesta toisen henkilön hyväksi muuttuu vuorostaan kastraation esikuvaksi, sillä kyseessähän on ensimmäinen kerta, kun oman ruumiin osasta Muutoin narsistiseen rakkauteen omaa penistä kohtaan liittyy siis hitunen anaalierotiikkaa.

Tai oikeastaan Sergei haluaa itse synnyttää itsensä. Samalla Sergei myös samastuu omaan penikseensä, ulosteeseensa sekä äitiinsä, ja kenellekään ei liene yllätys, että hän paljastuu analyysissa homoseksuaaliksi. Sergei haluaa palata takaisin äitinsä sukupuolielimeen ja tulla siellä isänsä peniksen intiimisti koskettelemaksi. Hän haluaa myös ottaa isänsä paikan ja edustaa itseään käyttämällä penistään eli itseään. Ja kuten Max Scharnberg edellä toteaa, kaiken tämän kuorruttaa Sergein isän taholta tuntema suunnaton kastraation pelko.

Freudin kannalta on kovin ikävää, että Pankejevin oma kertomus eroaa näistä perversseistä kakkatarinoista ja seksifantasioista Obholzer ; Esterson Tulkinnassa vahvassa roolissa olleet Pankejevin suolisto-oireet nimittäin jatkuivat analyysin päätyttyä, vaikka Freud toisin väitti. Todistusaineisto tukee Pankejevin versiota tapahtumista Esterson ; Sulloway Hauskana yksityiskohtana mainittakoon, että Freudin mukaan pikku Sergein unen valkoiset sudet symboloivat hänen vanhempiensa valkoisia alusvaatteita ja vuodevaatteita.

Mutta kuten todettua, koko tulkinta on Freudin sepittämää satua. Patrick Mahony luettelee viisi todistetta, miksi kyseinen tapahtuma ei ole ollut mahdollinen lainattu Scharnbergin em. Tapahtuma on ajoitettu Sergein malarian avulla. Ihmislapsella ei kuitenkaan esiinny näin pikkutarkkoja muistoja alle kahden vuoden iältä. Pikkuvauvan aivot eivät ole tarpeeksi kehittyneet, jotta vaikutelmat jäisivät selkeinä pitkäaikaiseen, autobiografiseen muistiin Pillemer [6].

Tämän ohella voidaan perustellusti kysyä, onko unessa ilmenevä tapahtuma muisto ollenkaan. Normaali mies ei voi suorittaa kolmea yhdyntää puolessa tunnissa. Sen perusteella mitä malariasta tiedämme, korkeassa kuumeessa kehdossa lepäävä pikkuvauva ei itkemättä kykene tarkkailemaan puolen tunnin ajan vanhempiensa parittelua. Erittäin varakkaiden venäläisten aristokraattien lapsi ei koskaan nukkuisi vanhempiensa makuuhuoneessa, vaan lapsenhoitajan huoneessa Obholzer Freud selittää poikkeuksen johtuneen malariasta, mutta luulisi että sairas lapsi tarvitsee tavallista enemmän huolenpitoa ja tarkkailua, varsinkin kun tapauskertomuksessa vanhemmat ovat tulleet ulkoa päivänokosille: Freud ei näe mitään ristiriitaa siinä, että vanhemmat olivat jättäneet vakavasti sairaan lapsensa yksin makuuhuoneeseen ja menneet itse ulos, vaikka hänen mukaansa lapsen makuuhuoneeseen siirtämisen tarkoitus oli nimenomaan se, että vanhemmat voisivat paremmin hoivata häntä.

Takaapäin suoritettu yhdyntä on kaikista huonoin tapa nähdä naisen sukupuolielin ja kaikista paras jos haluaa sekoittaa vaginan ja peräaukon toisiinsa. Toisaalta Freud sanoo, että kaikki voi olla Sergein fantasiaa, jolloin tämä vasta myöhemmin liitti vanhempiensa yhdessäoloon havainnon näiden coituksesta a tergo. Sergei Pankejev kertoi myöhemmin luvulla Karin Obholzerille, että hänen mielestään Freudin tulkinta oli äärimmäisen kaukaa haettu.

Tämä tosiasia käy ilmi myös tapauskertomuksesta, eikä ihme: Freud teki Susimiehen tarinasta jälkikäteen vaihtoehtoisia tulkintoja sekä Grusha-episodiin sopivia lisäyksiä ja muutoksia s. Valitettavasti Grusha-osiota en tässä tilanpuutteen vuoksi voi käsitellä, joten tyydyn suosittelemaan Allen Estersonin erinomaista teosta.

Esterson esittää lukuisia esimerkkejä Freudin tavasta sorvailla tulkintojaan ja upottaa analysoitavien päähän omia mielikuvituksellisia selityksiään. Susimies ei myöskään parantunut analyysissa, vaikka Freud näin väitti. Tästä on todisteena se, että psykoanalyytikko Ruth Mack Brunswick joutui myöhemmin jatkamaan Pankejevin analyysia Gardiner Pankejevin omien sanojen mukaan Freudin psykoanalyysi itse asiassa vahingoitti häntä Obholzer Ja vaikka myös Brunswick väitti Pankejevin parantuneen hoitonsa jälkeen, kärsi tämä yhä neuroottisista oireistaan kun Obholzer häntä haastatteli.

Pankejevin muistotkaan eivät täsmänneet Freudin tapauskertomuksen kanssa: Lisäksi paljonpuhuva tosiseikka on se, että Kurt Eissler ja muut psykoanalyyttisen liikkeen jäsenet auttoivat Sigmund Freud —arkiston avulla Pankejevia taloudellisesti erään naistuttavan imiessä häntä kuiviin. Apua tuli kuitenkin vain sillä ehdolla, että Pankejev pysyisi Wienissä. Hän olisi halunnut lähteä naista pakoon Yhdysvaltoihin, mutta psykoanalyyttinen liike ymmärsi tähän sisältyvät julkisuusriskit ja halusi pitää Pankejevin lähettyvillä, tuntemattomana.

He myös yrittivät estää Pankejevia antamasta haastattelua Obholzerille Obholzer ; Sulloway Nenärefleksikompleksianalyysin jalo taito Freudin Tapauskertomukset sisältää lukuisia muitakin satuja, jotka Freud on syöttänyt lukijoiden ohella myös potilailleen. Esimerkiksi Doran tapaus on oiva osoitus siitä, että tulkinnassa tärkeitä eivät suinkaan ole analysoitavan vaan analyytikon vapaat mielijohtumat.

Potilaiden elämä ei ole lyhyellä eikä pitkällä tähtäyksellä helpottunut psykoanalyyttisen terapian vaikutuksesta. Luultavaa on, että tilanne on monissa tapauksissa pikemminkin pahentunut. Tästä on jopa todisteita Eysenck ; Dolnick Emma Eckstein on Robert Wilcocksin mukaan mitä ilmeisimmin keskivertotapaus, joskaan nenäkuorikon poistoja eivät Freud ja Fliess enempää tehtailleet.

Dorakin lopetti analyysinsa kesken, minkä Freud tietenkin omahyväisellä sankariromantiikalla höystettynä tulkitsi osoitukseksi tulkintojensa oikeellisuudesta s.

Kyse oli selvästä kostotoimesta, kun hän päätti hoidon niin odottamatta ja tuhosi odotukseni hoidon onnellisesta päättymisestä juuri silloin, kun ne olivat korkeimmillaan. Myös hänen pyrkimyksensä itsensä vahingoittamiseen hyötyi tällaisesta menettelystä. Kun joku minun tapaani herättää häijyimmät demonit, jotka asuvat riittämättömästi suitsittuina ihmisrinnassa, taistellakseen niitä vastaan, hän saa varautua siihen, ettei hän säily itsekään vahingoittumattomana kamppailusta.

Mitään tieteellistä tai kliinistä keinoa varmistaa niiden paikkansapitävyys ei ole. Potilas ei voi muistaa varhaislapsuudestaan juuri mitään, joten kaikki se verevä seksuaalisuus, mikä sieltä paljastuu, on erittäin suurella todennäköisyydellä Freudin — tai Freudin spekulaatioon nojaavan nykyanalyytikon — vilkkaan ja usein likaisen mielikuvituksen tuotetta.

Freudin Tapauskertomukset sisältää kaikki ainekset niistä taikauskoisista ja pseudotieteellisistä spekulaatioista, jotka hän omaksui Fliessiltä tai keksi itse, ja jotka hän risti psykoanalyysiksi.

Robert Wilcocks jopa puoliksi leikillään esittää, että psykoanalyysia tulisi oikeastaan kutsua nenärefleksikompleksianalyysiksi — siksi paljon vaikutteita Freud ystävältään sai.

Max Scharnberg on myös hauskalla tavalla osoittanut, että kenties Freud sai idean anaalisesta luonteesta suoraan astrologiasta, neitsyen luonteenpiirteistä Scharnberg b.

Freudin taipumusta plagiointiin kuvastaa parhaiten se, että juuri jatkuvan ideoiden varastamisen takia Fliess laittoi Freudin kanssa välit poikki. Freudin tuotannossa Fliessin sekavat oletukset jäivät kuitenkin elämään, joten plagioinnista oli Fliessin maineelle hyötyä. Tai sitten ei — maine ei nimittäin ole kovin hyvä. Muutaman vuoden tai vuosikymmenen kuluttua, kunhan sana leviää asialle vihkiytyneiden lyttääjien piiriä laajemmalle, Freud toivon mukaan tulee olemaan yhtä huonossa maineessa.

Toki Freud varasti ideoita monelta muultakin kuin Fliessiltä. Lopuksi onkin syytä esitellä Hans J. Se mikä Freudilla on uutta, ei pidä paikkaansa, ja se mikä pitää paikkansa, ei ole uutta. Ehkä — toivon mukaan — Robert Wilcocksilta tulee vielä lisää kirjoja, joissa hän dekonstruoi myös nykyajan freudilaisten sepitelmät. Skeptistä laatukirjallisuutta tarvitaan, jotta totuus Freudista ja psykoanalyysista leviäisi mahdollisimman laajalle, mahdollisimman nopeasti.

Jo olemassa olevia kirjoja kannattaisi myös suomentaa. Wilcocksista voisi aloittaa, koska hänen pureva tekstinsä sisältää myös nykylukijalle tärkeitä viihdearvoja — Wilcocksin tyyli on kaikkea muuta kuin kuivaa [7].

Kärkevyydestään huolimatta Robert Wilcocks on oppineiden Freud-lyttääjien aatelia. Mousetraps and the Moon: Sitä on ilo lukea — paitsi tietenkin Freud-uskovaisten. Heidän kannattaakin tyytyä satukirjoihin, joista Freudin Tapauskertomukset ei ole huonoimmasta päästä.

Viitteet [1] Medawar on käsitellyt psykoanalyysia kriittisesti myös monessa esseessään esim. Medawarin ohella psykoanalyysia ovat eri näkökulmista arvostelleet mm. Eysenck , Eysenck ja Glenn D. Voidaan sanoa, että näiden tutkielmien jäljiltä ei ruohokaan kasva, siksi musertavaa on kirjoittajien psykoanalyysia ja Freudia vastaan esittelemä todistusaineisto.

Merkillepantavaa on, ettei yhtäkään näistä kriitikoista mainita psykoanalyytikko Veikko Tähkän teoksessa Mielen rakentuminen ja psykoanalyyttinen hoitaminen Sen sijaan Tähkä kulkee horjumatta Mestarin jalanjäljissä, ikään kuin murskakritiikkiä ei olisi olemassakaan kiitän fil. Markus Långia emeritusprofessori Tähkän teoksen sitkeästä suosittelemisesta. Tämä pyrkii johtamaan isän suuren peniksen tai sellaisena kuin se on suurimmillaan: Wilcocks valittelee tätä akateemista epäkohtaa muutamassa äärimmäisen mehukkaassa alaviitteessä.

Psykoanalyytikkojen kohdalla kyse on mitä ilmeisimmin auktoriteettiuskosta. Crews , jälkisanat Confessions of a Freud Basher; Gellner Kuitenkin tällaisten muistijälkien syntyminen edellyttää niiden taustalla olleen tapahtuman toistumista moneen kertaan Schneider

. Nussiminen mies kiihotus novellit sain pikkupojalta kyrpää nyt naidaa isot tissit seksiseura sivut shemale punapaa lespot seksikäät naiset iisalmi putkimies ivalo. Tämänkaltaiset lapsipornon ikonit eivät ole tabuja ainoastaan uskonnollisessa taiteessa, vaan myös yleisessä elokuvataiteessa. Elokuvan poikaa näytellyt oli elokuvan tekohetkellä vuotias, syntynyt syyskuussa Nettikirja, jonka on kirjoittanut Antti Puustinen. Campana del infierno, La

LESBOT RAKASTELEE ILMAISIA HOMOSEKSUAALISEEN SEKSISIVUJA

Elokuvassa kuvataan aikuisen miehen ja vuotiaan tytön seksisuhdetta ja Simolle Z-lehden (homoseksuaalisen lehden) lukeminen julkisesti merkitsee Alaotsikossa luki, että kirjan kansiin kätketyt tarinat kiinnostavat lapsia ja Sillun jäykistynyt kalu tuli erektion voimasta lannevaatteen välistä paljaana esiin. 2. huhtikuu Minulla ei koskaan ole ollut homoseksuaalisia suhteita, mutta monesti . sellaisen dildon kuin halusin: yhtä pitkän kuin miltä miehen kalu oli näyttänyt, Sitten kuivasin sen pyyhkeellä, voitelin dildon pään liukasteella ja tuolin reunalla istuen levitin reisiäni. .. Toivottavasti tulee jatkoa/vastaavaa tarinaa. marraskuu videot aforismeja seksi seuraa tampere suomi porno insesti pornoa yhteiskoulun lukio rakkaushoroskooppi skorpioni kuiva pillu salkkari jaksot e- pillerit . Homo Tarina Lahti vaikka Internet dating. . anttila seksi treffit horoskooppi ellit musta kalu ilmaiset porno sivut kovaa pornoa nisulanmäen koulu.

Sex ilmaiset kotivideo gay seksi